úterý 7. května 2019

Kuchyňský nůž z damascénské oceli

Jedná se o ocel složenou z dvou druhů ocelí, což má několik výhod. Jedna výhoda je estetická - překládáním a skováním ocelí vzniká unikátní vzor a tak je každý nůž v podstatě originál. Další výhoda je čistě praktická. Použitím dvou ocelí lze získat dobré vlastnosti obou z nich.


Některé typy ocelí jsou. Ručně vyrobené v tradičním japonském šéfkuchaře nůž z nerezové damascenské oceli designu s vrstvami, kde se čepel přetínají extrémně tvrdého jádra V-Gold č. Nůž rukojeti vyrobené z pravé japonské překližky, jsou velmi pohodlné do ruky. Kuchyňský nůž z damaškové oceli není jenom krásný, ale také parádně krájí.


Pro ty, kteří chtějí mít v kuchyni kvalitní práci. Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba.


Damascénská ocel má jednak vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Každý nůž této série se vyznačuje použitím vrstvé damaškové oceli SG-2. Ručně kovaný ruský damaškový nůž , kožené pouzdro. Tradiční ruční výroba z Japonska. Berndorf Sandrik vám představuje novou řadu profesionálních nožů HANAMAKI - kuchyňský nůž.


Tento luxusní nůž z damascénské oceli je to nejlepší co můžete ve své kuchyni používat. Damašková ocel (používá se označení i damascénská, damasková či damasteel) je tím nejlepším, co lze v oblasti nožířství. Japonské nože z damascénské oceli mívají přes HRC (pokud v nabídkovém katalogu najdeme nůž z diamantové oceli nebo atomové oceli , jedná se o reklamní výmysl, i nejtvrdší zakalená ocel se neblíží tvrdosti diamantu). Kvalitní nůž z damascénské oceli , nikdy neumývejte v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Bezpochyby nejdůležitějším nástrojem každého kuchaře je kvalitní nůž. Neobejde se bez něj žádná kuchyně. SKLADEM - rychlé dodání. Je to univerzální kuchyňský nůž. Může to být třeba náš robustní nůž Chef 8“ z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou.


Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení. Z běžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař i nenasytný strávník. Vzhledem k tomu že, u nožů z damascenské oceli je důležitý také vzhled nože, proto volím úhel 18°, abych nepoškodil broušením linie oceli.


Na dalších fotografiích jsou patrné linie oceli které jsou charakteristické u nožů z damascenské oceli. GGourmet Damascus je vyrobena z kvalitní 67vrstvé japonské damaškové oceli VG-1 rukojeť z Micarty. Univerzální nůž od výrobce KESPER se skvěle hodí na kuchyňské úkony všeho druhu. Má bezchybně ostrou čepel zhotovenou z tvrdé oceli.


Nůž z damascenské oceli po nabroušení celkový pohled. Detail čepele nože z damascenské oceli. Lovecký nůž z damascenské oceli po nabroušení. Zbývá ještě doleštit mosazné části střenky. Pořizovací cena těchto nožů je kolem 9. I když délka čepele u obouch nožů není nijak závratná u menšího nože.


Překrásný všeobecně použitelný nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Nůž je vyroben z exklusivních materiálů. Střenky jsou vyraženy z masivního stříbra a opatřeny puncem (na ocásku rybičky), čepel je pak vyrobena z damascénské oceli , která je vyjimečná jak svou krásnou strukturou a kresbou, ale také houževnatostí a tvrdostí. Za kvalitu ručíme rokyČe.


Popis: Prodám velmi pěkný nůž z Damascénské oceli. Na fotografii je přesně nůž , který obdržíte. Vystřelovací nůž - Falcon Extractor z Paroží.


Nuž je vyrobený z odolné nerezové oceli s precizním zpracováním. Hrany jsou pečlivě zpracovány tak aby nedocházelo k zbytečnému opotřebování součástí nože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky