pondělí 20. května 2019

Karta přežití

Karta přežití je úžasným pomocníkem pro každého muže. Mnoho funkcí v jedné malé ocelové kartě , kterou strčíte do kapsy nebo peněženky a můžete ji mít vždy za každé příležitosti u sebe. Tuto situaci zná každý chlap. A právě s tím Vám pomohou tyto multifunkční kreditní karty. Jednoduše si je vložíte do peněženky a tak máte své nářadí všude s sebou.


Karta přežití

V této kategorii najdete několik materiálových přežití i karta nůž, kartu s lupů či jiné netradiční karty. Kromě toho, jsou ideálním dárkem pro. Karta je skvělý pomocník na všechny výlety, pěší túry, cyklo-výlety, apod. Použijte ji jako otvírák, šroubovák, škrabku či nůž. Vhodná také na cesty, kempování, výlety, turistiku atd.


Obsahuje nůž který přeřeže i lano, šroubovák, otvírák na pivo a konzervy a další užitečné věci. Níže si přečtěte kompletní seznam v jakých situacích vám multifunkční karta přežití pomůže. Každý správný muž, má mít u sebe nůž. Ale s touhle kartou bude každý muž obzlášť vždy připraven! Kovová kreditní karta může být leckdy velmi užitečná pro své multifunkční použití.


Velikostní provedení je tak akorát do kapsy nebo peněženky, díky dírce v roh. Díky kartě přežití zvládnete každou 1. Najdete na ni mnoho různých otvíráků, které Vám budou plně k dispozici v jakékoliv situaci. Multifunkční karty se hodí k mnoha účelům a přitom se vlezou do jakékoliv peněženky. Za výhodnou cenu si pořídíte všestranného pomocníka pro přežití i pro okamžiky, kdy vám chybí nůž, šroubovák, klíč na matky, otvírák, pravítko na změření délky nebo třeba nůžky.


Tato unikátní karta přežití spolehlivě nahradí množství nářadí, ale nezabere ani zlomek jejich velikosti a váhy. Od teď budete mít vždy po ruce šroubovák, klíč na matice, nůž, otvárakna lahve, konzervy, pilku, pravítko a jiné nástroje. Kartu si jednoduše vložíte do peněženky nebo zavěsíte na klíče. Měli byste po ruce vždy nosit kartu přežití. Tato karta přežití obsahuje mnoho nástrojů, které Vám pomohou překonat nehodu, kdy Vám může jít o život.


Karta přežití

Kartu přežití stačí uschovat do peněženky a mít jí vždy po ruce. Doporučujeme všem domácím kutilům,nebo jako originální dárek na cesty! Skvělá multifunkční kreditní karta se Vám jistě zalíbí. Tento originální dárek je vhodný na cesty i na jakoukoliv párty. Nemusíte se bát, že se pořežete multifunkční kreditní karta má svůj obal, díky.


Originální karta přežití - auto. Představujeme vám unikátní a originální sadu na přežití ve tvaru auta. Na jedné kartě z oceli najdete hned užitečných funkcí. Nevelká karta na přežití z nerezové oceli, kterou díky svým rozměrů (x 5) bez problémů vložíte do jakékoliv peněženky! Mohli jste si všimnout, že karta je z velmi lesklého materiálu, proto lze použít také jako signalizační zrcátko.


Karta přežití

Konečné hodnocení: Karta na přežití je podle mého názoru výborná věc, nejen proto, že ji můžete koupit za velmi přijatelnou cenu Kč, ale využít se dá jak v práci, tak na výletech do přírody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky