úterý 7. dubna 2020

Tescoma zdobeni dortu

I první nesmělé pokusy o vytvoření nádherného dortu mohou vyjít na jedničku. Pomůcky na zdobení cukroví od TESCOMY z vás udělají mistra cukráře na první dobrou. Jejich špičkovou kvalitu a vychytané funkce ocení jistě také profíci!


Servírování dortů a cukroví. Upéci a nazdobit narozeninový dort je umění. Pro drobné cukroví se vám pak jistě budou hodit nápadité etažérky.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Nepečený dezert, aspik, i zmrzlinový dort Připravujte snadno a rychle svěžující ovocné nebo zmrzlinové dorty, které nemusíte péct! Letní hit ve tvaru bábovky či věnce nyní hravě vykouzlíte ve formách na nepečené dorty DELÍCIA o průměru nebo cm.


Ukázka zdobení dortů v pořadu Dobré ráno s Českou televizí. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Najít nabídky na Zdobení dortů nikdy nebylo jednodušší.

Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Zdobení dortů, Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Prohlédněte si zdobení dortu různými technikami jako například zdobení dortu marcipánem, krémem, čokoládou, sněhem, ovocem a jiné techniky zdobení. Inspirujte se u nás jako si ozdobit dort na různé slavnostní příležitosti jako jsou narozeniny, svátek, svatby, promoce, jubilea nebo jen tak pro potěšení. U nás najdete řadu videí, rad a postupů jak na to.


Třešňová sezóna začíná! Věděli jste, že třešně během pár dní dokonale očistí organismus a velmi prospívají vašim kloubům? Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky.


Valentýna, narozenin a jara jsou vynikající pro zdobení dortů a kulatých moučníků práškovým cukrem, kakaem, skořicí apod. Tématické fráze: dorty recepty dorty recepty a fotky recepty dorty dorty fotogalerie zdobeni dortu kremem dorty technika zdobení dortů krémem jak zdobit dort dětské dorty fotogalerie zdobení dortů krémem fotogalerie top recepty dorty recepty na dorty jednoduché zdobení dortů návod jak zdobit krémem dorty jak zdobit dorty fotky. Vyberte si u nás zdobící potřeby, se kterými ozdobíte cukroví, pečivo, perníčky nebo dort. Máme mnoho různých druhů, určitě si vyberte. Materiál: prvotřídní odolný plast, žáruvzdorný silikon.


Protiskluzová silikonová podložka a odnímatelná plocha s úchyty jsou vhodné do myčky. Lisování domácích sušenek zvládne každý Představujeme masivní kovový lis na těsto a zdobičku v jednom, díky kterému už nemusíte trávit hodiny pečením sladkých dobrot. Otočný stojan možno nakloniť, vďaka silikónovej podložke torta po naklonenej ploche nekĺže. Vynikajúci pre ľahké dekorovanie tort.


Hornú časť stojana je možné sňať a ozdobenú tortu uložiť do chladničky a pod. Tescoma kleště pinzeta SPACE LINE.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky