úterý 28. dubna 2020

Tlaková láhev co2 pivo

Vhodné na pivo a další využití. Tlaková lahev FRESH MIX 5l vč. Nová tlaková lahev FRESH MIX 5l vč. Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku vlivem teploty. Součástí dodávky je ochranný klobouček.


S jednou 5kg lahví COvytlačíme cca padesátilitrových sudů. Před nákupem lahve COdoporučujeme nejdříve ověřit, zda-li ve svém okolí máte firmu, která Vám bude moci lahev plnit. Lahve jsou osazeny standartním ventilem pro připojení standartního redukčního ventilu N2. K vyzvednutí v Chrudimi. Oxid uhličitý potravinářský je vhodný do posmixů a sodobarů.


Přednosti: Kysličník uhličitý je inertní plyn, který zamezuje oxidaci piva. Nedostatky: Při malé výtoči a nízké teplotě se však tento plyn rozpouští v pivu, které je pak přesyceno CO2. Technické parametry tlakové lahve:- výška včetně madla 690mm- průměr 204mm- hmotnost prázdné lahve 15kg. Bezešvá ocelová tlaková lahev o objemu 20l s náplní kg kapalného oxidu uhličitého ( CO).


Plná tlaková lahev 2kg s potravinářským CO2. Pouze osobní odběr (odběr nutno dohodnout předem)! Naše lahve měníme za plné. Plyn - Acetylén Naplněná láhev - 6kg C2HPrůměr - 140mm Délka - 895mm.


Nevýhodou je také skutečnost, že nejmenší lahev na biogon je ve velikosti 20l (kg). Používá se ke sváření v ochranné atmosféře. Vybrat si můžete láhve o obsahu 2–kg. Láhve s technickým plynem Cojsou vhodné zejména pro svařování.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Nabízíme i opakované plnění na naší provozovně. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči).


Láhev tlaková 10kg prázdná tlaková láhev vhodná k naplnění např. W 2L rozměry: 5x 3mm provedení se může lišit. Láhev je osazena klasickým ventilem a ochranným kloboukem.


Plníme i jiné objedmy tlakových lahví. Při vlastním odvozu sleva na každou tlakovou lahev Kč včetně DPH. Ceny tlakových lahví jsou bez DPH. Masku lze též využít samostatně s příslušným filtrem. Přístroje jsou vhodné pro využití v zamořeném prostředí, uživatel využívá izolovaně vzduc.


Poskytujeme zásobování technickým i potravinářským plynem v tlakových lahvích. Nízké ceny a kvalitní služby s dlouholetou tradicí. Vybírat můžete z tlakových láhví různých velikostí s oxidem uhličitým CO, argonem nebo dusíkem. V nabídce máme i láhev s mixem COa argonu.


Pro snížení vysokého tlaku na cestě z láhve do svářecího aparátu je pak nutné použít redukční ventil. Vzhledem k tomu, že pro každý druh plynu je třeba jiný typ těchto. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Je dodávána již naplněná. Membrána pojistného ventilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky