čtvrtek 16. dubna 2020

Truhlarsky rejsek

Rejsek truhlářský klasický MADE IN ENGLAND. Aretační dřevěný šroub zaručí pevné zafixování v požadované poloze bez poškození těla rejsku. Proč by si nás měl zákazník. Každý z truhlářů zná rýsovací pomůcku – rejsek.


Tento rejsek od firmy VERITAS, se ale od našeho starého známého rejsku podstatně odlišuje. Základní truhlářské práce zvládnete hravě. K měření a rýsování se již v antice používal úhelník a rejsek. Klasický truhlářský jednohrotý rejsek.


Aretační šroub s tvrdé pryže zaručí pevné zafixování v požadované poloze bez poškození těla rejsku. Vážení zákazníci, na základě doporučených preventivních opatření proti šíření kor. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy.


Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály. Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! Truhlarsky rejsek najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Specializovaný prodej Army-shop Military. Například pro Vás máme truhlářský rýsovací set. Příložná plocha opatřena mosazným vykládáním. Rýsovací set je vhodný nejen pro truhláře.


Truhlarsky rejsek

Obsahuje profesionální rejsek a 3D úhelník na úkos 90°a 45°. Starý truhlářský nástroj pro značení zn. Materiál: mosaz, ocel a exotické dřevo.


Původně měl nástroj ještě třetí hrot, ale někdo si zřejmě nástroj upravil. Porovnejte předposlední a poslední fotku, kterou jsem vložil z internetu. Nabízím tento nástroj viz foto.


Výrobce Henry Disston-USA. Prosím vyplňte položky označené hvězdičkou. Budeme tak moci rychleji a lépe reagovat na Váš dotaz. Velmi přesný rejsek pro precizní rýsování. Dvě na sobě nezávislá nastavitelná ramena předurčují tento rejsek pro rýsování konstrukčních spojů.


Fáze kruhových nožů zvyšuje přesnost rýsování a následného řezání (je orientována směrem od dorazu), velká dorazová plocha, možnost použití jen s jedním vodicím. Internetový a kamenný obcho kde naleznete široký sortimentem, který zahrnuje více než tisíc druhů zboží nejen pro profesionály, ale i domácí kutily. Tak jsme se dočkali tohoto jednoduchého a velice funkčního svěráku (styl Moxon), který nám připravila česká firma York. Pohodlně upnete prkno o šířce až cm.


Dvě litinová kola ho rychle a pevně přichytí mezi dřevěné masivní čelisti. Truhlářský rejsek - inzerce, prodám. Prodám starožitný, kovový, truhlářský rejsek. Je ve velice dobrém stavu a svým provedením unikátní.


Zdroje použitch obrázků v prezentaci _- NÁŘADÍ: 2. Mam dome jednu starsiu sekeru bez poriska a tak ma napadlo, ci by sa rozpilenim na dve polovice, nasledne otocenim tej ostrej casti a naslednym spojenim nejakym majstrom kovacom, takto dala spravit dlabacia sekera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky