pátek 24. dubna 2020

Větrník z pet lahve

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for pet s. Nacházíte každý den nové krtince na pečlivě udržovaném trávníku? Trápí vás podryté a propadající se záhony s hynoucími rostlinami?


Krtek nás na zahradě dokáže pořádně potrápit a zbavit se ho není snadné. My vám ale přinášíme návod na větrník z PET lahve , který si s vetřelcem poradí.

Vyrobte si během pár minut pro sebe nebo děti větrník jako z pouti! Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Nikdy jsem ještě nezkoušel vyrobit větrník z pet lahve.


Být tebou tak se zkusím podívat na jestli tam není video jak vyrobit větrník z pet lahve. Jak vyrobit větrník z PET lahve a vyhnat ze zahrady krtka? Budeme k tomu potřebovat barevnou pet láhev, tyčku, dva korálky a drátek na spojení větrníku. Větrník z pet láhví nám pomůže vyrobit Láďa Hruška.


Vezmeme pet láhev a uřízneme jí vršek. Dále láhev odshora dolů rozřízneme na čtyři nebo pět dílů a rozevřeme.

Postup je však trochu jiný, protože potřebujete, aby větrník dělal při otáčení. Vypité láhve od limonády ale žádná škoda není, a navíc větrník vyrobený z plastu odolá. Z vhodné části PET lahve vystřihneme čtverec.


PET láhví odříznete dna, ta nalepte jako křidélka na další láhev a plašič je hotový. Dále se dozvíte, jaké jsou výhody i nevýhody plovoucí dlažbě oproti normální zámkové dlažbě. A na závěr připravil sezónní specialitu z brambor, kterou sám nazval studentskou slámu. Sledujte v neděli ve 13:na Primě. Autor: Archiv ireceptar.


Josef Peřina, Bítovčice. Jako izolátorky pro elektrické ohradníky se mi osvědčily odříznuté vršky z PET láhví. Každý roh tak rozdělíme na dvě poloviny. Pet gentle Ultrasonic Anti Dog Barking Trainer LED Light Gentle.


Krmítka jsou vděčným kutilským cílem a lze je vyrobit z různých materiálů. Máte-li ale větší zahradu a nechcete investovat do více krmítek, vyrobte je z nejlevnějšího materiálu vůbec – z odpadu. Stačí prázdnou PET láhev naplnit zrním a ve spodní části flašky udělat malé otvory se zarážkou. Objevte nápady na téma Cousin. Láďa Hruška předvede jak si rychle udělat větrník pomocí pet lahve Zpět na Vychytávky Ládi Hrušky.


Vhodné do stánků, na větší akce naráže. I obyčejná PET láhev může mít zpětné využití, kdy se z ní další recyklací stává surovina tzv.

Z PET lahve konvička Zajímavá vychytávka, která z PET lahve vykouzlí jednoduchou konvičku, pochází bohužel ze zahraničí. Speciální plastový nástavec stačí našroubovat místo obyčejného uzávěru. PET lahve a zavlažování Stačí odříznout z lahve dno, vytvořit do uzávěru či hrdla lahve několik malých děr tenkým hřebíkem, láhev naplnit vodou a pokud voda skutečně teče jen v tenoučkých pramíncích, umístěte láhev hrdlem dolů do vyhloubené jámy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky