úterý 14. dubna 2020

Tlaková láhev co2 bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů láhev co2. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hasicak hasiči pristroj. Lahev je plná a má novou tlakovou zkoušku na let, včetně protokolu.


Hmotnost plné lahve cca 21kg. Prodám kompozitní tlaková láhev , Raritní a vyjímečný objem 2L ! Test 450bar, včetně 300bar ventilu. Cena nové láhve 14T nyní 2. Nabízíme nové tlakové láhve do osobního vlastnictví. Hradiště,Hodonín,Kyjov,Vyškov,Brno,Prostějov,Olomouc,Přerov, Hranice na Moravě a. Láhev je plněna na 2Bar.


Ostatní - Lahev cobazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám Paintballovou láhev OZ 12OZ za 200Kč - pin za kus Možno více kusů při rozumné dohodě možnost naplnění. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Tlaková lahev FRESH MIX 5l směs dusíku a oxidu uhličitého pro čepování piva. K vyzvednutí v Chrudimi. Plnění lahví, kyvet a bomiček CO2.


Provádíme plnění lahví, kyvet a bomiček CO2. Další možností je pořízení vlastní tlakové lahve a její plnění v plnírně CO2. Dále je nutné si uvědomit, že.


Používá se ke sváření v ochranné atmosféře. Tlakové láhve na COnabízíme v různých vyhotoveních. Tlaková láhev je nádoba určená pro skladování a přepravu CO2.


Plná tlaková lahev 5kg s potravinářským CO2. Pouze osobní odběr (odběr nutno dohodnout předem)! Naše lahve měníme za plné. Neplatí se žádný nájem, pouze plnění.


V případě zaslání lahve poštou,hradí dopravu kupující, lahev možno zaslat pouze s ocelovým. Skříňka na klíč Suchovod Hydrantový box Hadice Spojky, klíče, savice. Technická data:Objem - l. Je možné přepouštět i CO, ale tam to není tak jednoduché.


Jak jsme psali v článku hasící přístroj jako tlaková láhev na svařovací CO, není COv láhvi v plynné podobě ale v podobě kapalné. Ovšem odpařující se plyn se přepouštět dá, jen se to musí dělat velmi pomalu (z důvodu zamrzání) a není to tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky