pátek 17. dubna 2020

Vaříme s thermomixem

Tento systém zachovává při přípravě vašich menu veškerou chuť a přínosy zeleniny, ryb a masa, s velmi malou spotřebou oleje. Se systémem Varoma je vaření pokrmu tímto zdravým. Já mám tedy jinou zkušenost s Thermomixem.


Je sice pravda, že to vaření v něm je takové jiné (asi tím, že dělá všechno za Vás :)), ale já na něm nejvíce oceňuju tu úsporu času a že si v něm něco může udělat celá rodina. Nám tedy ladem rozhodně nestojí, používáme ho každý den. Aprende ingeniosos trucos para el vaso. V této kuchařce naleznete receptů na přípravu pokrmů pro ty nejdůležitější členy vaší rodiny - vaše děti. Mimo jiné poradí, jak poprvé představit vašemu děťátku jednosložkovou zeleninu či jak spolu s dětmi připravit jídlo na dětskou party.


Vaříme s náhražkami mléka. Zájem o rostlinná mléka roste. Rostlinná mléka jsou oblíbená u stále většího počtu spotřebitelů – od veganů až po ty, kdo jedí maso. Záhorácký závitek s drbáky.


Tomáš Mika Marinované špízy. Naďa Indruchová Pizza se slaninou a olivami. Alenka vám představí velmi léčivý nápoj s originální chutí, který si jistě oblíbíte.


Sůl s medvědím česnekem. Nasbírejte si pár lístků a připravte si ochucenou sůl, kterou budete mít vždy po ruce pro dochucování polévek, omáček, nebo třeba jen tak na posypání chleba s máslem. Má vášeň pro těstoviny s pikantní omáčkou ve všech možných podobách se dostavila poměrně pozdě. Bylo to proto, že jsem dlouho nedokázala vychytat jejich přípravu tak, aby mne jejich chuť dostala.


A přitom je to tak jednoduché, rychlé a nesmírně výborné. Recept na těstoviny linguine s krevetami je toho důkazem. Důležité je věnovat trošku.


Je to úlně super vaření, mixování, sekání, míchání v jednom, ale moc receptů zatím nemám. Nejednou je zapotřebí plno fantazie, abychom dítěti připravili plnohodnotnou, ale zároveň lákavou stravu. Vaření pro děti bývá věda. Děti se dozví, jak vznikne ta či ona dobrota, kterou mají na talíři a zpucnou ji s mnohem větší chutí díky pocitu, že se podílely na její připravě.


Také vaříte společně s dětmi? Je to jedno velké dobrodružství a báječně stmeluje. Základní recepty jsou totiž nahrané na přiloženém čipu, další pak najdete v online databázi s názvem Cookidoo. Po přihlášení na platformu si navíc můžete naplánovat, co budete vařit v příštích dnech a vytvořit si nákupní seznam všech potřebných surovin. S čím jsem trochu bojovala, je velikost přístroje.


TMOd jara do zimy - recepty pro každé roční období. Vorwerk Thermomix Online Shop. Inspirujte se moudrostí našich předků a vařte v souladu s ročním obdobím a tím nejlepším, co nabízí. Přečtěte si o tématu recepty na vaření.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy recepty na vaření, které hledáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky