čtvrtek 16. dubna 2020

Tlakové lahve na vzduch

Tlaková láhev (označovaná též bomba) je nádoba pro skladování a přepravu plynů při tlaku vyšším než atmosférický tlak, tzv. Tlakové lahve mají širokou škálu použití v závislosti na náplni. Potápěčská láhev na stlačený vzduch.


Doprava zdarma Tlakové l. PCP zbraně, které jsou poháněné stlačeným vzduchem pro jehož transport a uchování se používají tlakové láhve. V naší nabídce naleznete tlakové láhve různých velikostí včetně potřebné koncovky pro plnění větrovek. Aby bylo dosaženo jednotného barevného označení válcové části lahví pro uživatele, sjednotily se čeští výrobci na barevném označení. Barevné označení vlastností plynů.


Skladem ks, V úterý 14. Vhodná pro plnění PCP vzduchovek. Náhradní díly pro PCP p. Tlakove lahve na vzduch 6produktů ACCEPT Piktogram tlakové lahve - bílá tabulka - černý tisk Piktogram na dveře je vyroben technologií tepelně chemického tisku na hliníkovou tabulku v imitaci kartáčované nerezové oceli, kartáčované mosazi nebo v bíle lakovaném provedení. Kompletní sestava potápěčské tlakové láhve o obsahu litrů pro provozní tlak do 3bar (testováno na 4bar). Láhev je osazená monoventilem 3bar.


Tlakové lahve na vzduch

Po doplnění o plnící redukci na vzduch je tato láhev vhodná pro plnění vzduchových systému pro paintball. Upozornění: Z důvodu přepravních. O provedení celkové revize láhve vč.


Na tlakové lahve plněné vzduchem, se dle EN razí rok a měsíc, ve kterém byla tlaková zkouška provedena. Označení tlakové zkoušky na láhvi. Od tohoto data je platnost atestu let. Platí pro plnění,skladování,údržbu kovových tlakových nádob s plnicím přetlakem vyšším jak bar. Význam pojmů: Tlaková láhev - max.


Pokud chcete tuto láhev rovnou zakoupit se vzduchovým regulátorem vyhledejte v našem e-shopu. Váha samotné láhve je 1Kg, výška bez ventil. Vybírat můžete z tlakových láhví různých velikostí s oxidem uhličitým CO argonem nebo dusíkem.


Tlakové láhve s technickými plyny pro svařování a redukční ventily nemohou v naší nabídce chybět. V nabídce máme i láhev s mixem COa argonu. Provozujete-li tlakové nádoby na technické plyny ( tlakové láhve), tedy Vaši zaměstnanci nakládají s těmito láhvemi, musíte mít vypracován místní provozní bezpečnostní předpis pro tlakové láhve. Tento je, sice nepřímo, přesto vyžadován nařízením vlády a ČSN. Není nic snadnějšího, než využít vzorový.


KYSLÍKOVÁ LAHEV určená pro inhalaci kyslíku Opro dýchání na zlepšení dýchacích obtíží. Jedná se o tlakovou láhev 1bar, kterou NELZE PROVOZOVAT BEZ REDUKČNÍHO VENTILU, pro dlouhodobější inhalaci doporučujeme dokoupit také ZVLHČOVAČ S PRŮTOKOMĚREM. Pokud se nachází na jiné pobočce, musí být přeposláno, obv. Plníme tlakové láhve vzduchem max.


Cena je uvedena za litr. Dovezte láhev ráno a odpoledne ji máte naplněnou - jinak standardně do druhého dne. Pokud je vzduch v láhvi starší jak tři měsíce, vypouštíme celou láhev.


Tlakové lahve na vzduch

Acetylén: tlakové lahve s plynem Přeprava se nedoporučuje lahve zavřený. Ujistěte se, že ventily tlakových lahví s plyny jsou zavřené. Plynové lahve na dobu přepravy zabezpečte. Zajistěte je tak, aby nemohly sklouznout ani v případě eventuální dopravní nehody. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Jestliže potřebujete plynovou láhev z palety odebrat nebo ji na paletu vrátit, uvědomte si možná rizika, abyste zabránili úrazu. Nezajištěné držáky na paletě mohou spadnout.


Tlakové hadice na vodu a vzduch - pryžové Skupina pryžových hadic určených pro dopravu průmyslové vody a vzduchu obsahuje hadice, které jsou nejuniverzálnější a také nejvíce používané. Tlakové láhve O( na kyslík) určené pro domácí používání k napájení kyslíkových zařízení jako je oxygenoterapie (kyslíkové léčebná kůra, dýchání zvlhčeného kyslíku). Naše tlakové lahve jsou schválené pro pracovní tlak 2bar (tlaková zkouška se dělá na tlak 3barů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky