středa 8. dubna 2020

Tyčový vysavač electrolux ergorapido

Redakce internetového magazínu Žena-in si půjčila náš nový tyčový vysavač Ergorapido PowerPro ke dvoutýdennímu testování. Během té doby musel zvládnout každodenní drobný nepořádek, ale i důkladné smýčení celé domácnosti. Rad Ergorapido patrí dlhodobo medzi najobľúbenejšie tyčové vysávače v Európe. Teraz medzi nimi nájdete aj prvotriednych expertov na tvrdé podlahy – akumulátorové modely Ergorapido PowerPro.


Tyčový vysavač electrolux ergorapido

Díky cyklonové technologii dosahuje skvělých výsledků a na jedno nabití vydrží fungovat až minut. Vďaka extrémne flexibilnému kĺbu hubice dokážete povysávať napríklad okolo nábytku a pod sedačkou úplne bez obmedzenia. Zásobník na prach má objem l. Napätie batérie vysávača je 1V. Krátky čas nabíjania hod. Vysavač je bezsáčkový, akumulátorový s dlouhou výdrží baterie.


Je vybavený LED osvětlením (svítí na podlahu), má vyjímatelnou jednotku na rychlý úklid drobečků. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Free Shipping Available. Check Out Top Brands on eBay.


Tyčový vysavač electrolux ergorapido

Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Snadno s ním vysajete různé typy podlah a díky odnímatelné ruční. Nie ste fanúšikom zdĺhavého vysávania? S tyčovým vysavačem důkladně uklidíte všechny typy podlah v celé domácnosti a ruční vysavač vám pomůže při úklidu všech drobných nečistot. V podlahové hubici jsou integrované LED diody.


Praktický společník, který je stále po ruce. Electrolux EER73DB, tmavo modrá. Hlučnosť ručné jednotky je iba dB (A) a uzavretý 5stupňový systém filtrácie odstráni 9 mikročastíc.


Nejste fanouškem zdlouhavého vysávání? Díky extrémně flexibilnímu kloubu hubice dokážete vysát například kolem nábytku a pod sedačkou, a to zcela bez omezení. Napětí baterie vysavače je 1V. Stojanový vysavač ELECTROLUX EER73DB s rotačním kartáčem a cyklónovou technologií. Díky integrované baterii na jedno nabití vysává min.


Vysavač vás dokonce díky indikátoru umí upozornit na to, kdy potřebuje dobít. Váha kg řadí vysavač k průměru. Snadno vyřešíte rychlý úklid kdykoli a kdekoli je to třeba. Stačí jej uchopit z nabíjecího stojanu a úklid může začít. Snadno odnímatelná ruční jednotka, lithiová baterie TurboPower s dlouhou výdrží, samočisticí technologie BrushRollClean, hubice Ergorapido Animal Care.


Navíc má velké zadní kolečka, které vám usnadní vysávání všech typů podlah. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Akumulátorová Li-Ion baterie umožňuje až minut vysávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky