pátek 10. dubna 2020

Vstřikovací čerpadlo ford focus 1 8 tddi

VSTŘIKOVACÍ ČERPADLO , VSTRIKOVACI CERPADLO. Podarilo sa ho ešte pár krát naštartovať, a potom už nešlo vôbec. Na diagnostike vyhodilo chybu vstrekovacieho čerpadla. Obvolal som mnoho firiem a odborníkov, aby som si spravil obraz o cenách nových čerpadiel a repasov.


Prodám holý - odstrojený motor na FORD FOCUS 1. F9DA, najeto cca 2tis. Nastartuje pouze pomocí spreje do sání. Měněno nové čidlo otáček klikové hřídele, naftové čerpadlo kompletně vyčištěno a skontrolováno. TDDi 66kW na náhradní díly nebo jako celek. Motor i všechny jeho díly jsou funkční, auto lze nastartovat.


Z karoserie jsou použitelné přední dveře, zadní pravé dveře a díly z přední části vozu. Cena dohodou, v případě zájmu prosím volejte. TDCi 85kW ve focusu má vždycky vstřikovací čerpadlo Delphi a rozhodně žádné jiné. Mechnaik v tom nemá moc jasno. Se závadami TDCi je potřeba navštívit servis, který je schopný tyto motory diagnostikovat a má s nimi zkušenosti.


Cerpadlo jsme vyndali a zrepasovali. Nez jsme ho dali do auta,tak jsme ho zaplavili a otocili hrideli. Krasne tlacilo naftu,uz pri pouhem toceni rukou. Tak jsme ho namontovali a nic. Nekde jsem cetl,ze se musi cerpadlo znovu nejak naprogramovat,nebo sladit s ridici jednotkou.


Nevite nekdo,jak funguj. Vies co, urcite to bude selenoid na cerpadle - prosim poslat 500eur na moj bankovy ucet. Bosch 8autorizovaným Bosch centrem. FORD Focus , Mondeo, Transit o objemech 1. Na čerpadle jsou vyměněny všechny fukční opotřebitelné části, životnost zaručena jako u nového čerpadla.


Predám jazdene, repasované ale aj nové vstrekovacie čerpadla na FORD ( Focus ,Fiesta,Mondeo)-Delhi,Siemens,Conti nental. Problém s ranními starty. Po několikátém nahození se motor rozjel pravidelně. Odblokované IMO bez nutnosti nahrávání originální diagnostikou při montáži. Vaše čerpadlo vám otestuji na počkání za vaší přítomnosti.


Kroměříž, cena 1Kč, od Motory na Sbazar. Bližší informace ohledně dostupnosti jednotlivých dílů na telefonu. TDDi od bazarů a soukromých prodejců. Koupím Focus s motory 1. Ford Focus v motorizaci 1. Vstrekovacie čerpadlá Vstrek. Náhradní díly FORD FOCUS (DAW, DBW), 1. Tato kategorie osahuje stovky kusů autodílů na tento automobil.


Jednotlivé náhradní díly jsou seřazeny do kategorií dle příslušných skupin autodílů a cesta Vás povede až ke konkrétní položce z. Quickly Filter by Price, Mileage, Trim, Deal Rating and More.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky