pondělí 27. dubna 2020

Zásobník papírových ručníků nerez

Povrchová úprava: nerez brus. Nerez zásobník papírových ručníků RODX600. Vysoce elegantní zásobník na skladané papírové jednorázové ručníky vyrobený z jednoho kusu nerez oceli (lisováním).


Zadní strana zásobníku, která přiléhá na stěnu, je vyrobena z odolného plastu. Vybavení hotelů, restaurací, kaváren, škol, ubytoven, institucí, domácností.

Pořiďte do své veřejné toalety zásobník na papírové ručníky. V nabídce společnosti MERIDA si můžete vybrat zásobníky na ručníky v rolích a ručníky skládané. Zásobníky na papírové ručníky. Elegantní bílý plastový zásobník papírových ručníků v roli vhodný do umýváren, na toalety nebo do restauračních provozů.


Díky dávkování po jednom útržku šetří výdaje na spotřební materiál. Franke: sanita Stratos - zásobník na papírové ručníky pod omítku STRX600E. Uchycení zásobníku pomocí 2-šroubů, dle potřeby.


Součástí balení jsou šrouby, hmoždinky, 2x bezpečnostní klíček.

Rozměry papírových ručníků ve skládaném skladu. Ekonomická řada se vyznačuje: tl. Menší zásobník papírových ručníků s atraktivním designem až pro 4ručníků. Nerezové zásobníky jsou sice dražší než v provedení z ABS plastu, ale jejich životnost je podstatně delší!


Malý zásobník papírových ručníků skládaných. Okénko na jeho boku zobrazuje množství ručníků , snadno vás tak upozorní, že je třeba přidat další balení. Skladem - Expedujeme ihned. DOPORUČUJEME POUŽÍVÁNÍ JEDNORÁZOVÝCH PAPÍROVÝCH RUČNÍKŮ A KAPESNÍKŮ, DODRŽOVÁNÍM HYGIENY VŠE SPOLEČNĚ ZVLÁDNEME! Použití: na 4ks ručníků typu Z-Z nebo C-C, ručníky art.


Z0Z0 Z0 Z0 ZMateriál: nerez matný nebo. Dávkování po jednotlivých ručnících snižuje spotřebu a zvyšuje úroveň hygieny. Ochrana proti přeplnění zaručuje bezproblémové dávkování ručníků. Otvírání do boku: snadné doplňování.


Mycí přípravky do myčky. Vyobrazení výrobků na webových stránkách je pouze informativní. Výrobce si vyhrazuje právo technických změn nebo parametrů.

Výrobce vyvíjí maximální snahu, aby zde zveřejněné informace byly co nejnovější, ale nezaručuje, že všechny údaje jsou v danou chvíli přesné a aktuální. Hotelové koupelnové vybavení můžete velice dobře. EKA zásobník papírových ručníků bílý Akce.


Praktický zásobník skládaných papírových ručníků x 23… více. Kvalitní zásobníky papírových ručníků v. Maximální počet utěrek: 3ks. Je vhodný všem zákazníkům, kteří vyhledávají kvalitu a designové zpracování. Do zásobníku je možné umístit 6ks skládaných papírových ZZ ručníků.


Nerezový zásobník papírových ručníků „Z-Z“, povrchová úprava leštěný nerez , uzamykatelný. Plastový zásobník papírových ruční. Stačí založit jednu roli a lze na delší dobu zapomenout na další doplńování.


Další výhodou podavače je jeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky