čtvrtek 30. dubna 2020

Textilní prostírání

Stejně jako žádný člen rodiny, ani textilní prostírání u stolu nesmí chybět. Prostírání má v jídelně nepostradatelnou funkci. Chrání stůl před spálením od příliš teplých hrnců a hrnečků. Také udržuje ubrus dlouho čistý. Prostřít stůl je rituál, na kterém by se měli podílet všichni členové rodiny.


Textilní prostírání

Vyberte si podle vlastního vkusu a stylu na Fler. V sobotu jsou OTEVŘENY prodejny OSTRAVA - NOVÁ KAROLINA, PRAHA-SKALKA, PRAHA-DEJVICE a ZLÍN, v neděli všechny prodejny uzavřeny (otevírací doby zde). E-shop je plně v provozu, průběžně doplňujeme zásoby a objednávky dodáváme do 2-dnů. Slaďte ho s ubrusem nebo běhounem, dejte doprostřed stolu kytici a užijte si oblíbené pokrmy s vašimi blízkými stylově a chutně. Hezky prostřený stůl ochráníte před svrnami pomocí našeho prostírání a kuchyňského textilu, jako jsou ubrusy a dekorační běhouny.


V naší nabídce najdete spousty vzorů i barev, takže je můžete měnit tak často, jak se vám zachce. Jaké si vyberete tentokrát? Vypadá dobře, nemusíte pořád uklízet drobky nebo fleky a každému jídlu dodá slavnostní nádech.


Textilní prostírání

Ať už hledáte korkové, nebo bambusové prostírání , dětské, nebo vánoční, na FAVI. Ubrusy se používaly odjakživa. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk.


V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Můžete doplnit o další levandulové textilní produkty a sladit Vaši kuchyň či jídelnu do jednoho tónu. Minimální objednávka jsou kusy. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. Jídelní prostírání má především ochránit ubrus a samotný stůl před nechtěnými flíčky od omáček, polévek či dresinků.


Textilní prostírání , Vintage-home. Kuchyňský stůl většinou schytá všechny nešvary našeho stolování. Padají na něj drobky, pokládáme na něj horké talířky či hrnce a čas od času na něj i něco vylejeme. U nás najdete velký výběr prostírání a podtácků, takže si můžete zvolit takové, jež budou nejlépe ladit s vaším stolním nádobím. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské.


Výprodej oblečení za perfektní ceny! Moderní kousky pro ženy, muže i děti za zlomek ceny. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy.


Textilní prostírání

Novinkou v našem sortimentu jsou tato textilní prostírání a šály vysoké kvality, které ochrání Váš stůl před poškozením a dodají mu tu správnou atmosféru. Vybírat můžete ze široké nabídky vzorů a barev. Díky složení ze 1 bavlny vnesou do Vašich domácností kus přírody. Prodáváme koberečky, povlaky na polštářky, prostírání. Bytové textilie a dekorace pro Váš útulný domov.


Kuchyňská textilní kolekce s nádechem středomoří budou ozdobou vaší kuchyně a jídelny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky