čtvrtek 30. dubna 2020

Whirlpool awe 2214 programy

Free Shipping Available. Order By 9pm For Next Day Delivery! Find Your Spare Part Clear All. Bearing Belt Carbon Brush Dispenser Door Door Handle. Výkonná a úsporná Výkonná, šetrná a inteligentná.


Vďaka svojim praktickým rozmerom sa skvele hodí do menších bytov. A keďže patrí medzi najefektívnejšie a najúspornejšie spotrebiče na trhu, nemusíte mať strach z veľkých účtov za energie. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Pre bielizeň s vysokým podielom syntetických vlákien doporučujeme používať vhodnú sieť na bielizeň. Stock and Ready to Ship. Looking For Great Deals?


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Práčka je v super stave, plne funkčná. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Predám plnefunkčnú automatickú práčku whirlpool vrchom plnená, na kg prádla, viac programov, nastaviteľné otáčky odstreďovania Záujemcovi môžem doviezť, zapojiť a predviesť. We have a huge range of appliances available for you to buy online. Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians.


Whirlpool awe 2214 programy

This site helps you to save the Earth from electronic waste! Electronics service manual exchange : schematics,datasheets,diagrams,repairs,schema,service manuals,eeprom bins,pcb as well as service mode entry, make to model and chassis correspondence and more. Download Instructions for Use. Pro programy bez předpírky s te plotami od studené vody do 40°C doporučujeme používat tek uté prací prostředky, které nezanechávají na prádle bělavé skvrny.


Referenční programy pro Energetický štítek. Z důvodů úspory energie se může skutečná teplota vody lišit od uvedené teploty příslušného programu. Egy cikk (alkatrész) részleteiért, termékcsoport listájáért, kattintson a megfelelő linkre az a cikkleírás mögött, és mi átirányítjuk Önt, egy külső alkatrész-Shop-ba.


Jelikož používají na příruby pro bubny běžný materiál tak uhnijou cca až roky. It’s possible to download the document as PDF or print. Zhora plnená automatická pračka s kapacitou prania 5kg.


Indikácia priebehu programu. Stroj se považuje za plný. I když je prádlo v něm umístěno ještě méně než v kompaktním provedení od stejného výrobce - kg. Whirlpool manuals and user’s guides for free. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


K dispozici máte velké množství programů pro bavlnu, jemné prádlo i syntetiku. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: WHIRLPOOL AWE 77- Automatická práčka. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky