čtvrtek 16. dubna 2020

Test tyčových mixérů 2015

V tomto testovém článku naleznete výsledky čtyřiadvaceti tyčových mixérů , naše databáze pak obsahuje dalších deset otestovaných produktů. Každý z nich musel podle shodných receptur připravit mléčný koktejl, kojeneckou výživu ve formě masozeleninového pyré, lité těsto či majonézu. Jeho pomoc oceníte v případě, že chcete mixovat, sekat či šlehat. Je to logické, sám test se jmenuje test tyčových mixérů. Ale už mixovací nohy se mezi sebou liší nástavci a svým know-how, jak je který z nástavců pro práci zpracován a jakým způsobem se s mixérem pracuje.


Majonéza je brána jako zátěžový test , který má ověřit, zda je mixér opravdu mixér s velkým „M“.

V dnešní době už ji má většina tyčových mixérů , ale není to samozřejmost. Proto pokud víte, že chcete mixér používat i na sekání, kontrolujte, jestli vámi vybraný produkt tuto funkci umožňuje. Hnětení – Hnětení je nejméně obvyklá funkce tyčových mixérů. Pokud ale patří mezi vaše požadavky, aby mixér. Většina tyčových mixérů má odnímatelnou nohu, ovšem setkáte se také s těmi, které mají nohu pevně spojenou k hnací hřídeli motoru.


Výhodou neodnímatelné nohy je celková robustnost, ovšem na úkor vyměnitelnosti nebo možnosti mýt nohu v myčce. Zorientovat se v široké nabídce tyčových mixérů na českém trhu je docela složitou záležitostí. Nejlepší tyčové mixéry nemusí nutně stát fůru peněz.


Naopak lze velice dobré přístroj pořídit i za pár stokorun.

Německá kvalita tyčových mixérů válcuje konkurenci, a proto jsme zařadili do našeho srovnání třetí model od výrobce Braun, konkrétně tedy Multiquick MQ7Patisserie. Stejně jako další modely máme i zde přítomnou technologii Smart Spee kdy jedním tlačítkem regulujeme otáčky pouze intenzitou stisku. Odpovědi na tyto otázky vám přináší test tyčových mixérů. I ten nejjednodušší se základní výbavou zvládne běžné mixování a šlehání, a pokud si pořídíte vybavenější model, můžete si v kuchyni dát, řečeno s trochou nadsázky, nohy nahoru. Tyčový nebo také ponorný mixér je v tuzemských domácnostech velmi populární.


Testy mixérů a šlehačů – vítěz testu nejlepších tyčových mixérů a ručních šlehačů Hledáte, který mixér (šlehač) je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších mixérů (šlehačů) dle německého Testberichte. Univerzální rada pro správný výběr mixéru neexistuje. Vždy záleží hlavně na tom, jaká očekávání by měl nový přístroj splňovat.


Druhů a typů mixérů je v dnešní době opravdu spousta. Doporučujeme proto před výběrem pečlivě zvážit všechna pro a proti, uživatelské recenze a zkušenosti známých či přátel. Dozvíte se, jak si odkaz stojí na sociálních sítích. Také můžete pokračovat přes klíčová slova k dalším zajímavým odkazům.


Mixovat dokáží všechny , ale ne všechny dokáží přirozeně i krájet , sekat či drtit. Test tyčových mixérů , klasických, potvrdil, že čepele se liší nejen ostrostí, ale i tvarem. Některé tvary nožů nedokážou suroviny zpracovat ideální a výsledek je tedy neuspokojivý.


Počet testovaných produktov: 34. Tyčový alebo ponorný mixér je populárnou súčasťou kuchynskej výbavy. Na výrobkoch dostupných na našom trhu sme testovali najmä použitie v praxi, teda ako sa pobijú s výrobou majonézy, šľahačky alebo dojčenskej výživy, v ktorej by nemalo zostať plno nerozmixovaných kúskov.

Nevýhodou tyčových mixérů je, že při práci s mixovacím nástavcem využíváte otevřenou nádobu, z níž mohou při mixování prskat suroviny. Zároveň však, na rozdíl od běžných mixérů , můžete rovnoměrné rozmixování podpořit opakovaným stisknutím mixéru. Velká část tyčových mixérů je vyrobená z plastu. Díky tomu jsou lehké, což je velmi důležité zejména při manipulaci s ním. Ty, které jsou vyrobené z nerezu jsou kvalitnější, ale připravte se na vyšší pořizovací cenu i vyšší hmotnost.


Chtěl bych vam moc poděkovat za váš přínosný test odšťavňovačů ,podle kterého jsem si vybral Rohnson R 4pro moji manželku a naše dvě děti. Nevím kdo test dělal a podle jakých kritérií, ale pokud někomu nevadí nepřekonatelný zápach levných plastů plných ftalátů a kdoví ještě jakých jedů tak to nechápu. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky