pondělí 27. dubna 2020

Umývátko na wc

Jak už její název napovídá, série SMALL nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných keramických umývátek. Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stane elegantní součástí Vaší koupelny nebo místnosti s WC. Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co.


Součástí dodávky není vodovodní baterie, sifon a sada na uchycení do zdi. Vhodnou baterii si můžete vybrat z naší široké nabídky dle vašeho vkusu.

Umyvadlo do malé koupelny? Na WC malé umývátko do rohu. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI. JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma.


Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny!

Umývátka (malá umyvadla) vhodná na WC Umývátka Vám pomůžou vyřešit problém s nedostatkem místa. Umývátko je výhrou moderní doby a řešením nešvaru starých, nejen panelákových, bytů - hodí se všude tam, kam kvůli rozměrům nelze umístit klasické umyvadlo. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop.


Výrobci a provozovatel eshopu si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. V nabídce naleznete kombi wc i závěsné toalety se spodním či zadním odpadem z materiálů jako jsou keramika nebo litý mramor. Ve výběru vám mohou pomoci naše filtry, do kterých zadáte produkt či materiál nebo si můžete produkty seřadit dle ceny a oblíbenosti.


K toaletám také nabízíme stylová wc sedátka. Skříňku s umyvadlem můžete doplnit. Skladem, ihned k odběru ks. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání. Malá umyvadla a umývátka na WC Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do.


AQUALINE - LUIGI keramické rohové umývátko 34x34cm, bílá (FS161). I na malý prostor můžete umístit pisoár, závěsné WC a umývátko.

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Kromě showroomů zůstává náš provoz bez omezení a jsme vám plně k dispozici na telefonech, e-mailech a dalších zařízeních vzdálené komunikace. O dalším postupu vás budeme informovat prostřednictvím našich webových stránek a sociálních sítí. Děkujeme za pochopení a přejeme vám všem pevné zdraví.


Umývátka neboli malá umyvadla využijete zejména v malých koupelnách nebo toaletách. Prohlédněte si sortiment umývátek různých tvarů a provedení. Nechybí umyvadla, sanitární keramika ( wc , bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. Nabízíme produkty jako jsou například vodovodní baterie, sprchové kouty, umyvadla, otopná tělesa a veškeré související zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky