čtvrtek 23. dubna 2020

Tlakové myčky oleo mac

Cleaning, security, privacy, performance. Everything your Mac life demands. Tlakové myčky neboli vysokotlaké čističe či wapky Oleo - Mac vám ušetří až vody, kterou byste jinak vypotřebovali běžným čištěním za pomoci zahradní hadice. Rychle opláchnou čerstvou i usazenou špínu z různých povrchů. I vašeho motorového miláčka umyjí raz dva, a to včetně podvozku.


A protože platí, že čím větší tlak a silnější průtok vody, tím. Poříďte si wapku od Mountfieldu a blato či písek zmizí během chvilky. S pořádnou vapkou čistíte každou kapkou!


Tlakové myčky Oleo-Mac vám ušetří až vody, kterou byste jinak vypotřebovali běžným čištěním za pomoci zahradní hadice. Popis produktu Oleo - Mac PW 1C Myčka PW 1C je výkonná myčka, která bez jakýchkoli problémů zvládne i náročnější práce, od mytí motorových vozidel a zahradní techniky, až například po čištění různých přístupových cest. Vybírejte si Vysokotlaké čističe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V sortimentu Mountfield jsou tlakové myčky značky Oleo - Mac. Jsou moderním pomocníkem pro pohodlný úklid kdekoliv na zahradě, terase nebo v okolí domu.


Práce s nimi je pohodlná a tlakové myčky skžtají celou řadu výhod. Díky nim se staly nedílnou součástí výbavy mnoha domácností. S usazenou i čerstvou špínou si rychle a efektivně poradí tlakové myčky. Věděli jste, že díky tlakovým myčkám ušetříte až vody, než kdybyste k mytí použili běžnou zahradní hadici? S myčkami lze mýt dlažbu, auto, kolo, potrubí nebo bazén.


Díky vysokému tlaku, kterým působí voda na nečistoty, se stane z otravné práce zábava. Nevíte podle čeho vybírat. Tlakové myčky vám ušetří až vody, kterou byste jinak vypotřebovali běžným čištěním za pomoci zahradní hadice. Opláchnou čerstvou i usazenou špínu z různých povrchů. Pomocí tlakových myček lze vyčistit: dlažba, potrubí, auto, kolo a další.


Co musíte vědět před pořízením tlakové myčky ? Také přemýšlím o koupi tlakové myčky. Kärcher má větší výběr příslušenství. Myčka Oleo - Mac PW 210C - pomocník pro kutily i profíky Umýt dlažbu, zahradní nábytek, terasu u bazénu, auto, nebo třeba stavební míchačku či traktor… to vše můžeme samozřejmě i pomocí kbelíku, kartáče a hadru a zahradní hadice, ale spotřebujeme při tom spoustu vody a bude nás to stát víc námahy a bude nám to trvat o hodně déle, než při použití tlakové myčky.


Video:Dokonalá práce s dokonalými stroji – to jsou tlakové myčky Oleo-Mac ! U OM PW 1zase stejná cena, let záruka a vypadá celkem slušně. Extra silným paprskem vody si bleskově poradí s jakýmkoliv nánosem čerstvé i letité špíny. Představují nejmodernější, nejefektivnější a nejúspornější způsob úklidu. I díky nádržce na přisávání mycího prostředku dokonale umyjete.


Pro tlakové myčky platí, že čím vyšší tlak a silnější průtok, tím rychlejší a účinnější mytí. Dražba tlakové myčky Oleo-Mac PW 175C. Vybavíme váš dům a zahradu. Oleo - Mac PW 1C Oleo - Mac PW 1C.


Tlaková myčka OLEO - MAC PWX200C Oleo - Mac PW 1C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky