pátek 17. dubna 2020

Vystřelovací nůž specnaz

Cookies využíváme pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, a neosobní analytické účely. V případě udělení Vašeho souhlasu zatrhnutím políčka níže slouží také k tomu, abyste se dozvěděli o nových nožích nebo akcích v našem obchodě. Vystřelovací nože různých tvarů a velikostí za pár korun. Díky rychlému otevření (vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože. Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce.


K již nabízené ruské výstroji mohu teď zájemcům aktuálně nabídnout ještě několik dalších typů nožů, které mají ve výzbroji i ruské speciální jednotky. GAMER je ostřena z jedné strany, přesto má styl nože potenciál pro čepel obousečnou. Rukojeť je dost velká i pro opravdu mohutné. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení.


Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga.


Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Tento nůž byl zkonstruován pro ruské speciální jednotky Specnaz , vyrábí jej firma Tula Arms v Rusku. Nůž se vyznačuje zajímavým zeleným pouzdrem, které obsahuje kleště na dráty (ovšem s naprosto odlišným mechanismem než u bodáků pro AK). Automatické vystřelovací nože (OTF - out of the front tj. vystřelující přímočaře vpřed) jsou velmi praktickým, pohotovým a skladným pomocníkem pro pro řemeslníky, myslivce, lesáky, rybáře, ale i pro profesionály z řad záchranářů, policie a ozbrojených sil.


Potěší jistě i sběratele. Originální,starý legendární nůž ruských speciálních jednotek Specnaz. Bohužel není kompletní. Vlastním ho již několik let.


Vše původní,nebroušeno,originální brynýr. Pěkný a málo vídaný sběratelský kousek. Tímto nikoho a nic nepropaguji. Tento termín je vhodný spíše pro nože, které čepel vystřelují přímým pohybem.


V této kategorii najdete nabídku vyhazovacích nožů. Tento čelní vystřelovací nůž je navíc opravdu za fajnovou cenu! Rovná čepel je ostřená na obou stranách! Kovový klip na zadní straně rukojeti Vám umožní tento přímý vystřelovací nůž bezpečně připnout ke kapse, k pásku apod.


SPECNAZ se používá obecně pro pojmenování složek speciálního určení. Fixace čepele nože systémem Line-lock. Na hřbetu rukojeti bezpečnostní zámek, který dělá ze zavíracího nože SPECNAZ plnohodnotný nůž s pevnou čepelí. Vyjmutí po obou stranách čepele - tkz. Pro zavření je potřeba vyklonit kování do boku a čepel zavřít.


Vám nabízíme za výhodné ceny! Mohutný, do boku vystřelovací nůž s pojistkou na střence. Střenka z pravého parohu, bajonetová čepel z oceli 4(tvrdost až HRC).


Délka v otevřeném stavu 38cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tenhle nůž si oblíbíte. Osvědčený a velmi oblíbený vystřelovací nůž typu OTF nyní ve verzi dýka! Klasický italský vystřelovák od firmy Fox Maniago. Nůž má dřevěné střenky a mosaznou patku a kování.


Zavírá se vykloněním Jedné části kování do boku. Nůž má pojistku proti nechtěnému otevření nože v kapse. Celková délka nože je 3cm. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo.


Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky