středa 29. dubna 2020

Umyvadlo kolo traffic 60

Remove from list Add to list. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.


V nabídce také s povrchovou úpravou Reflex KOLO. Barevné provedení lesklá bílá. Doba dodání cca 5-dní. Expresné doručenie po Slovensku! Skříňka je vyrobena z MDF materiálu a povrchová úprava, je bílý lesklý lak.


Nosnost zásuvek je kg. Lehké obdélníky, hra s tvary, měkké linie a tenké hrany, to je stylový design pro. KOLO TRAFFIC umývadlo CM, pravouhlé od 73. Koupelnový nábytek TRAFFIC.


Neobyčejně funkční, s dlouhou životností - pro dokompletování nábytkových umyvadel. Szállítási idő: 5-munkanap. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.


Elektricky radiator interierove dvere masonite. Ak chcete byť dokončená s umývadlom. Možnost kombinace s nábytkovými nohami. Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní.


Rohy umyvadla jsou mírně zaoblené, proto působí měkčím dojmem. Samotný vnitřek umyvadla má pak tvar klasický. Keramické umyvadlo zápustné Rea Amy bílé.


Séria ponúka typov umývadiel. Všechny umyvadla se vyrábí pomocí moderní technologie FFC (fine fire-clay). Umyvadlo je možný instalovat na desku. Traffic - ľúbime mesto!


Používáním tohoto webu s tím souhlas. U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. Lehké obdelníky, hra s tvary, měkké linie a tenké hrany, to je stylový design pro mimořádně pohodlné a praktické prvky koupelnového vybavení. OBKLADY A DLAŽBY KERAMICKÉ. Detail produktu Do obchodu.


Kč Bílé retro keramické umyvadlo na desku. Série keramiky Rekord přináší do koupelny svěžest, originalitu a moderní ráz. Pro kombinaci s polosloupem.


Jedná se o velice elegantní, funkční a odolný výrobek. Balení neobsahuje sifon ani baterii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky