pátek 24. dubna 2020

Žehlička na vlasy keratin

Keratin Protective jsou napuštěné keratinem. Pokud si často na žehlení vlasu nastavíte vysokou teplotu, výsledkem mohou být vysušené, lámavé vlasy s roztřepenými konečky. Keramická žehlička na vlasy má desky z keramiky, která je mnohem šetrnější k vašim vlasům a navíc přináší výhodu hladšího skluzu, než je běžné u jiných žehliček.


Žehlička na vlasy keratin

Inovativní způsob pro tvorbu jakéhokoli účesu představuje rotační žehlička na vlasy. K dispozici je oboustranná rotace v závislosti na tom, zda. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Mineral Glow vo fialovej a pastelovo modrej farbe vám umožní bez námahy vytvoriť hladký, rovný účes alebo voľné kučery. Zľavy až Doprava do druhého dňa.


Digitální displej, teplotních nastavení 160–2°C za skvělou cenu na Lidl-shop. Tento povrch kombinuje využitie keratínu s jedinečným turmalínom, čo by malo viesť k silným a lesklým vlasom. Tento šikovný pomocník pri stylingu má úžasnú výhodu, ktorou je technológia zabudovaná v keramickej ploche. Na rovinu: získajte hladké, žiarivé vlasy s našou kolekciou žehličiek na vlasy.


Žehlička na vlasy keratin

Dosiahnuť úžasný efekt ako zo salónu nebolo nikdy jednoduchšie. Užite si lesklé, hebké vlasy chránené pred teplom. Vyberte si zo širokého výberu žehličiek na vlasy , ktoré uspokoja potreby rôznych typov vlasov i životných štýlov. Výživa se během stylingu uvolňuje do vlasů a poskytuje jim tím dokonalou ochranu pro hladké a lesklé vlasy.


Obvykle se nechává keratin na vlasy působit přibližně minut, podle délky vlasů, a pro jeho utěsnění se používá žehlička na vlasy. Následujících hodin se vlasy nesmí umývat a měly by zůstat volné – nesmí se používat žádné gumičky, sponky ani čelenky. Zahřátí na požadovanou teplotu trvá sekun což je poměrně rychlé.


Tato žehlička není vybavena parní funkcí pro ochranu před nadměrným vysoušením. Destičky o rozměrech 110×mm jsou plovoucí. Tlak na vlasy je tak rozdělen rovnoměrně a nedochází k trhání či cuchání vlasů. Profesionálnych žehličiek na vlasy je veľa, preto pre Vás vyberáme len tie najlepšie.


U nás nájdete žehličky od rôznych výrobcov, ktoré sa líšia rozmermi žehliacich plôch, farebným i technickým prevedením. Ponúkame široký výber pre profesionálne i domáce použitie a veľa príslušenstva za skvelé ceny. Titanové destičky jsou pro větší tepelný výkon, rychlost a přesnost opatřeny keramickým potahem obohaceným o turmalín.


Žehlička na vlasy keratin

Díky ionizační jednotce dosahuje žehlička dokonalé povrchové úpravy, zabraňuje tvorbě vln a vlasy jsou lesklé a úchvatné. Brazilský keratin na vlasy. Následně je zanechává hladké, lesklé a jemné.


Pro zažehlování se používá profesionální žehlička na vlasy. Po 3-měsících se keratin z vlasů kompletně vymyje a kúru je možné opakovat. Při pravidelném opakování se zvyšuje celková kvalita vlasů.


Ultrazvuková žehlička je ideálna pre zapracovanie hĺbkovo pôsobiacich vlasových kúr a pre vnútorné a povrchové ozdravenie vlasov. Biely ukazovateľ tepelnej ochrany na povrchu žehličky bude svietiť, pokiaľ je vlhkosť aktívne meraná a tak si môžete skontrolovať, či žehlička chráni vaše vlasy počas stylingu. Luxusná žehlička L’Oréal Professionnel Steampod 2. Po dlhšom rozhodovaní a skúmaní plusov a mínusov som sa rozhodla pre brazílsky keratín doma.


A či som spokojná, čo sa stalo s mojimi vlasmi, výhody, nevýhody. Hodí se především pro nepoddajné a krepaté vlasy. BRAZIL KERATIN Cleansing Hand Gel 100ml - dezinfekční gel na ruce s Tea Tree olejem. FOX Jazz Profi žehlička na vlasy s titanovými destičkami pro hladké vlasy. S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje.


Žehlička na vlasy keratin

Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky