pátek 10. dubna 2020

Zavařovací sklenice 5 litrů

Každá z našich sklenic má objem až litrů. Jsou ideální pro uchovávání čatní, nakládané zeleniny, omáček, zavařenin apod. Zavařovací sklenice ) Hodnocení produktu: 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


KILNER Kulatá zavařovací sklenice l, čirá barva, sklo. Vneste do své domácnosti romantiku britského venkova pomocí skleněného nádobí s ikonickým designem! Tradiční kulatá vintage sklenice se stane nejen stylovým, ale hlavně praktickým doplňkem vaší.


Prodám větší množství zavařovacích sklenic. Pro kontakt pište, prosím, SMS s he. Zdarma přidám šroubovací víčka. Vše je čisté, nepoškozené, bez etiket a polepů. K odběru jsou kdykoliv v Lounech.


Zavařovací sklenice 5 litrů

Sklenice má šroubovací hrdlo. Není se čemu divit – zužitkujete sklenice , které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Podívejte se na tyto tipy, co všechno můžete se zavařovacími. Dáte do něj sklenice , postavíte ho na plotnu a počkáte, než se sklenice varem zatáhnout.


Nevýhodou této varianty je nutnost pravidelné kontroly průběhu zavařovacího procesu. Dále musíte těžký hrnec plný vody vylévat, a to vyžaduje notnou dávku energie. Oproti tomu hrnce elektrické poskytují absolutní komfort při práci. Nemají šroubovatelná víčka.


Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější. Vintage kulatá zavařovací sklenice , l. Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříšky, mořskou solí, vonným voskem nebo ji využijte jen jako vázu na květiny a obdarujte s ní vaše nejbližší. Víno Destiláty a Nápoje.


Stylová zavařovací sklenice , ideální k nakládání pálivých papriček, okurek i hrušek! Obklopte se vintage kuchyňskými doplňky s léty. Daruji za kavu turka , zavařovací sklenice a menší 33a s víčkama šroubovací ,asi 30kusů už nepotřebuji. Jsem z OV Poruba ,osobní odběr. Počítejte s manuálním ovládáním a základní funkční výbavou.


To jsou elektrické modely, které vám poslouží. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.


Tato velikost s objemem 5ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky