pondělí 20. dubna 2020

Těsnění pod hlavu škoda felicia

Díky za rady pod minulým videem, taky se rád přiučím! Mini Cooper rJohn cooper. Cena produktu bez dopravy Skladem. V tomto videu bych rád vysvětlil pár spekulací o prasklým těsnění pod hlavou motoru. Rád bych ukázal jak to lze poznat a jak se to projevuje.


Pokud je to pro vás zajímavý napište. Takže hlavu dolů, omrknout ji, pokud bude dobrá, srovnat (snížit o nějakou desetinku), nové těsnění pod hlavu a mělo by to být zase dobré. Po výměně chladiče jsem za měsíc dolil cca 1l vody,evidentně se někde ztrácí,spoje suché. Na víčku emulze,spíše jezdím po městě.


Jak dlouho by mělo vydržet těsnění pod hlavou? Felicia I Pick-up (6UF, 6U7) rok od 10. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna silentbloku na převodovce ve značkovém servise škoda ? MPI Čína, těsnění pod hlavu válců pro motory 1. Ak bude cena nižšia ako konkurenčná , mám o tento produkt záujem.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Těsnění hlavy válců ŠKODA FELICIA ,FAVORIT 1. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hlava felicia.


Náhradní díly ŠKODA FELICIA I (6U1), 1. Tato kategorie osahuje stovky kusů autodílů na tento automobil. Jednotlivé náhradní díly jsou seřazeny do kategorií dle příslušných skupin autodílů a cesta Vás povede až ke konkrétní položce z našeho sortimentu. Chci se sváma podělít o mojí skušenost s těsnením Temac. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu. K tomu tesneni pod hlavou , nasi to ted taky resili, bylo to, myslim, za trojku.


Těsnění pod hlavu škoda felicia

Auto bolo udržiavane ale len tak naoko, trebolo už čo to vymeniť. Nevyhnete sa ani vymene tesnenia pod hlavu valcov. Dopyt: výmena tesnenia pod hlavou , Škoda Felícia 1. MPi, Žilina - už pred vami.


Dopyt: potrebujem vymeniť benzínový motor na auto KIA. A má otázka zní,může těsnění pod hlavou fouknout i ven? Problém spočívá ve ztrátě výkonu motoru a při volnoběhu kolísání otáček navíc se zdá že motor běží dost často jen na tři válce.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Mohu zaslat poštou i na. Zbytek po prodeji auta.


MADE IN GERMANY Zapalovací lišta, těsnění pod hlavu , manžety, přístroje, Nová Pumpa HEPU Germany, termostat orig Škoda logo. Tim si nejsem tak jistej. Mrkni pod víčko u hlavy co leješ olej očistiho, pak prolez turbky zda nemáš nějákou ucpanou když trdíš že je k prasknutí narvana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky