úterý 10. listopadu 2015

Bavlněné šatové zástěry

V bocích jsou našité prostorné kapsy. Celá zástěra je propínací na knoflíky. Délka šatové zástěry dlouhé je ve všech velikostech cca 1cm.


Tradiční české šatové a pracovní zástěry - silonové, bavlněné , dederonové zástěry. Jako materiál je použito bavlněné plátno ze 1 bavlny. Způsob ošetřování: praní na 40°C, žehlení. Více než dvacetiletá výroba šatových zástěr je zárukou oblíbenosti tohoto výrobku.


Foltýn jsou vyráběny v České republice. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Už z názvu je zřejmé, že pod tyto šatové zástěry nemusíte nosit domácí oděv. Zapomeňte na nemoderní tričko vyřazeny z vašeho šatníku a vytahané tepláky. Tato originální šatová zástěra na vaření vyvolá v každé ženě pocit samotné ozdoby kuchyně, a řekněme si upřímně, který muž by si nechal ujít.


Bavlněné zástěry Bavlna je nejběžnějším přírodním vláknem, které je silné, savé a snadno se s ním pracuje. Přečtěte si více o bavlně , jejích vlastnostech, správné péči a udržitelnosti v našem průvodci materiály. Pracovní pláště a pracovní zástěry. Potřebujete kovářskou zástěru, plášť proti zpětnému vrhu či zástěru pro svářeče?


Každé z těchto povolání vyžaduje vysokou dávku opatrnosti, jelikož stačí málo a neštěstí je na světě. Proto naše pláště i zástěry byly navrženy ve spolupráci s. Servírky, řezníky, kuchaře, řemeslníky i someliéry oblékneme do zástěr. K dostání jsou v různých délkových variantách. Na přání je možno pracovní zástěru prodloužit. Pro hospodyňky jsou k dostání dámské zástěry na vaření.


Kuchyňské zástěry s různými motivy jsou ideální pro každou kuchařku nebo kuchaříčka. Zástěry jsou praktickým a účelným doplňkem jak pro vaření, tak pro servírování. Mají barevný potisk se šněrováním v pase.


Montérkové oděvy – kombinézy (letní, zimní – také varianty se zdvojenými či více zesílenými koleny), bundy, pracovní vesty (letní, zimní), pracovní a šatové zástěry , propínací a nepromokavé pláště, obleky, soupravy, zimní oblečení, letní (kraťasy), laclové kalhoty, kalhoty do pasu. Zástěry od WITT international Vás doprovodí, ať děláte doma cokoliv! Naše zástěry na vaření pro muže a pro ženy Vám zpříjemní čas v kuchyni, zástěry na malování nebo kutění Vám pomohou při ostatních domácích pracích. Bez pěkné zástěry pro kuchaře či kuchařku se neobejde žádná kuchyně.


Ale protože flanel byl teplá tkanina, zástěry ztratily oblibu. Začaly se více používat bavlněné látky, které potom měly různé potisky. Kytičky, puntíky, to je zhruba tak od 30. V době války potom byly zástěry doplňovány různými detaily, jako byly různé kapsy, výšivky, nášivky apod.


Vybírejte si Zástěry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky