pondělí 30. listopadu 2015

Detska termoska s brckem

Oproti původnímu modelu. FUNtainer termoska je odolná a vodotěsná , dobře padne do ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku či držáku nápojů v autě. Sortiment pro nejmenší s názvem BAMBINI už rozhodně nepatří mezi nejmenší produktové řady, naopak se docela rychle a ve velkém rozrůstá o stále zajímavější a žádanější položky. Termo, termo, termoska ! FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termo - láhev s brčkem pro předškolní a školní děti, která padne dobře do jejich ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku, či držáku nápojů v autě.


Nerezová vakuově izolovaná termoska pro děti s brčkem o objemu 4ml. Připravte mu ho dostatečně teplý, nebo naopak vychlazený, s jistotou, že si vybranou teplotu udrží opravdu dlouho! Vodotěsné termosky s brčkem a odolné termotašky jsou určeny pro předškolní a školní děti, padnou dobře do jejich ruky a snadno se vejdou do batůžku či kočárku. Nerezové vakuově izolované láhve s brčkem a termotašky pro děti od tří let.


Uzávěr termosky umožňuje otevření a uzavření jednou rukou. Díky svým kompaktním rozměrům se termoska snadno vejde do batůžku, kočárku či držáku nápojů v autě. Vážení zákazníci, osobní odběr ve Smržicích je zrušen podle nařízení vlády ČR od 16. Je navržena pro každodenní použití po celý rok.


Našli jste jinde nižší cenu? Thermos FUNtainer - termosky pro děti. Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Skvělá termoska pro děti, lehce se z ní pije, 1 těsnící a udrží nápoj teplý až hodin.


Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Neváhejte a informujte nás. Nicmene celkove spokojenost a doporucuji. Náhradní díly k dispozici. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Detailní popis produktu. Dvouplášťová vakuová nádoba z prvotřídní nerezavějící oceli uchovává teplotu dětských nápojů dlouho stejnou. Cestování s dětmi - zavazadla, nosítka aj. Dvojplášťová termoska z nerezové oceli udrží tekutiny studené až hodin a teplé až hodin.


Tescoma Dětské termosky do vaší kuchyně. Silikonové brčko dovolí vypít z termosky i tu poslední kapku :-) a víčko má držátko pro snadné nošení nebo zavěšení na batoh, kočárek apod. V čem je termoska pro děti s brčkem BAMBINI výjimečná? TERMOSKA NA PITÍ S BRČKEM Slovo cool má s termoskou od b. Dětská termoska s brčkem BAMBINI 3ml, nerez - Přizpůsobte pitný režim dítěte ročnímu období,. Výrobek je vhodný pro děti od měsíců pod dohledem dospělé osoby.


Detska termoska s brckem

Inzerát Tescoma dětská termoska s brčkem (láhev pro děti) v okrese Vsetín, cena 230Kč, od smell na Sbazar. Popis: Kupovaná nová, používaná jednu zimu zřídka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky