čtvrtek 12. listopadu 2015

Zásobník na vodu s kohoutkem

Zásobník na vodu s kohoutkem

Perfect home Barový džbán na nápoje s kohoutkem L. Skleněná barová party nádoba (Džbán) s kohoutkem na nápoje, na vodu s citronem, na džus, na domácí limonády, party drinky. Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovači. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dopřejte své kuchyni či domácímu baru vintage šarm s naším skleněným zásobníkem na vodu ! Tato starožitná skleněná nádoba na vodu s kohoutkem je vhodná k servírování celé řady různých nápojů. Užijte si oslavu či horké letní dny s tímto zásobníkem.


Není vhodný jen na vodu , ale díky širokému plnícímu otvoru do něj můžete připravit nápoje s kousky ovoce, zeleniny či bylinkami (např. mátou), n. Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Nabízíme široký výběr produktů vhodných pro hospodaření s dešťovou vodou. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.


Skládací zásobník na vodu litrů s kohoutkem a rukojetí. Okrasná nádoba má kompaktní rozměry, přitom nabízí dostatečně velký objem. Plastový kanystr na vodu s kohoutem 15l UN Y1.


Její dekorativní provedení skvěle doplní každou zahradu. Je uzpůsobená pro snadnou in. Skleněný zásobník na vodu ve tvaru karafy s nerezovým výčepním kohoutkem o objemu l. Dřevěný podstavec v přírodním stylu vhodný na každý stůl. Víčko a podložka z korku. Pevné silné stěny, široký o. Nádoba na dešťovou vodu CANYON 3L Dekorativní nádoba na dešťovou vodu.


Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Vše pro dům a zahradu na jednom místě. Pro váš domeček, byt nebo zahrádku. Dekorativní zásobník na dešťovou vodu o objemu 4l napodobující kamenný vzhled. Sud na užitkovou vodu.


Díky hranatému tvaru je při velkém objemu minimální požadavek na prostor. Vysoká odolnost povětrnostním vlivům a UV záření. Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Zásobníky na vodu , NašeObchody. Práve využitím dažďovej vody. Veškeré informace o produktu.


Velkou předností je kohoutek díky kterému si pohodlně natočíte pití Vy i Vaše děti, jelikož nápoj teče pozvolna. Lahev je opatřena praktickým kohoutkem na pohodlné rozlévání, který je nutno před použitím dle návodu upevnit k lahvi. Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění. Láhev s kohoutkem na vypouštění tekutiny je vhodná na různé party bowle, ovocné šťávy, limonády.


Barva víčka závisí na skladových zásobách dodavatele. Dětský zásobník na vodu. Většinou jsou ve formě zvířátek, může to být slon, tučňák, medvěd nebo prasátko.


Výrobci vždy myslí na to, že dětské ruce jsou menší než naše dospělé a přizpůsobují tomu možnosti manipulace se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky