čtvrtek 19. listopadu 2015

Kukuřice na popcorn

Kompletní nabídka surovin a přístrojů pro domácí výrobu popcornu. Tento typ kukuřice je díky svým vlastnostem ideální pro výrobu sladkého popcornu. Oba dva typy kukuřice jsou vhodné pro použití v domácích popkornovačích. Nyní je popcorn velmi oblíbený a můžeme jej připravovat také doma – v mikrovlnné troubě, ve speciálním popcornovači nebo na hlubší pánvi. Zahříváním zrnek kukuřice dojde k jejich puknutí a převrácení naruby, kdy popcorn dostane tvar jakéhosi květu.


Popcorn má ve své základní verzi nízkou energetickou hodnotu a. BIO popcorn ve své přirozené podobě (bez přidaného cukru, soli a ostatních dochucovadel) má nízkou energetickou hodnotu a vysoký obsah vlákniny. Doporučujeme ho tedy jako alternativu tukem nasáklých brambůrků nebo nebo pražených solených arašídů. Přečtěte si více informací. Každé zrnko popcornové kukuřice prochází přísnou kontrolou od sklizně až po distribuci.


Oříšky a popcorn ) Hodnocení produktu: 1 (). Klasická kukuřičná směs na domácí přípravu tradičního popkornu, prvotřídní kvality, původem z francouzského zemědělství, představuje klasický kukuřičný základ na snadnou a rychlou přípravu této oblíbené kukuřičné pochoutky v každé zdravé kuchyni. Vhodná pro domácí výrobu popcornu v popcornovači případně v hrnci na malém množství kokosového oleje. GMO FREE – vyhovuje nařízení ES č. Sušené ovoce, ořechy, semínka, speciality. Směsi koření Koření do kuchyně.


Domácí popcorn (slaný) - recept. Vše najdete na webu Recepty. Zde máme pro vás recept na domácí popcorn. Budete potřebovat jenom 1g kukuřice , ml oleje a hrnec.


Do hrnce nalijte olej, přidejte kukuřici, zahřejte na plotně a přiklopte. Na dochucení můžete přidat trochu mořské soli či vaše oblíbené bylinky podle chuti. Popcorn dávné historie.


Kukuřice na popcorn

Kukuřice co nevidět začne pukat, což znamená, že je hotová. Tato pochutina má svůj původ v Americe, kdy byla speciální odrůda pukavé kukuřice důležitou složkou každodenní stravy indiánských kmenů. Pukání kukuřičných zrn působilo na Indiány magicky a uctívali tím své bohy. Aztékové dokonce měli svého boha.


Popcorn se připravuje ze zvláštního druhu kukuřice s tvrdou slupkou. Při zahřívání vzniká uvnitř zrna tlak, jenž ho roztrhne. Příprava popcornu v hrnci: Kukuřici nasypeme do hrnce nebo pánve s rozehřátým olejem tak, aby kukuřice pokryla pouze dno. V jednom sáčku je 1gramů kukuřičných zrn.


Kukuřice na popcorn

Na oleji opečeme kostky masa, přidáme kukuřici, plátky pórku a lehce prohřejeme. Na talíř dáme vařené těstoviny, přidáme teplou směs a posypeme koprem. Je určená pro zpracování v mikrovlnné troubě. Jejím cílem je komplexně pohlížet na zdravý životní styl.


Nesnaží se tedy pouze nabízet výrobky zdravé výživy. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa. Cukrářské a pekařské potřeby.


Kukuřice na popcorn

Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky