úterý 24. listopadu 2015

Sklenene dozy na potraviny ikea

Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici.


Naše dózy s priehradkami pomáhajú zachovať chuť jedla, ale aj poriadok a prehľad v chladničke. Vďaka priehľadnému materiálu ľahko zistíte, čo sa nachádza vnútri, a budete vyhadzovať menej potravín, pretože nezabudnete, že ste si chceli na včerajšom jedle pochutnať aj dnes.

Navštivte nás a poříďte si do kuchyně chytré nádoby na skladování potravin.

Ty naše vám pomohou uchovat ingredience na vaření a navíc ušetří místo. Naše zaváracie poháre, dózy na čaj, kávu a cukor a sklené nádoby sú praktické a štýlové. Vďaka nim budete mať lepší prehľad v kuchyni, vaše jedlo dlhšie vydrží a zároveň dodajú vášmu domovu moderný a sofistikovaný vzhľad.


V našom sortimente ich nájdete v rôznych štýloch, veľkostiach i tvaroch. Pozrite si naše šikovné nádoby na skladovanie potravín do kuchyne. Máme nádoby na potraviny , ktoré vám umožnia uchovať prísady a ušetriť miesto.


Mnohé z nich sú priehľadné, aby ste videli, čo je vnútri. Vďaka tomu znížite množstvo odpadu a obľúbené potraviny sa vám neminú.

Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled. Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé.


Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Luminarc Skleněná dóza MANIA BOIS l. Brabantia Dóza Square 5L světle šedé. FÖRTROLIG Dóza na jedlo.


Nebo otevřete víčko jen napůl a můžete z ní usypat, kolik. Pokud jídlo uložíte do dóz na potraviny s vzduchotěsným víkem, které jej udrží déle čerstvé, snížíte množství vyhozeného jídla.

Naše dózy na potraviny uchovajú chuť jedla, pomôžu udržiavať poriadok a uľahčujú hľadanie surovín, takže sa môžete viac sústrediť na varenie. S praktickými výrobkami z kolekcie. NA POTRAVINY PLASTOVÉ Dóza na potraviny , sada ks, oranžová PRUTA IKEA PRO POŘÁDEK - úložné prostory všeho druhu. Dózu můžete používat v mikrovlnné troubě.


Víko nechte během ohřevu pootevřené, aby mohla unikat pára.

Lze použít v mikrovlnné troubě. IKEA burken dozy na potraviny 25ks za 25Kč. Vzduchutěsné víko uchová. Dózy na potraviny 16x41cm.


Naservírované v krásných dózách budou brzy pryč, to nám věřte! Skleněné dózy na potraviny však můžete využít na jakékoliv suroviny, které potřebujete v kuchyni. Uskladnite v nich suché potraviny a znížite tak množstvo jedla, ktoré končí v koši.


Kvalitné kuchynské dózy na potraviny ktoré vám ušetria miesto, čas, energiu a peniaze. IKEA - PRUTA, Dóza na potraviny , ks, Dobrá súprava nádob na všetko od šunky, syra, atď. Chceme, aby byly nádoby na potraviny pěkné a přitom pevné a odolné. A taky abychom na první pohled věděli, co v nich máme.


Perfektním řešením jsou skleněné dózy. Ty splňují všechny požadavky a vypadají skvěle schované v kuchyňské lince, ale i vystavené na policích. Keramická dóza s dřevěným víčkem z bukového dřeva opatřeným silikonovým těsněním je určená na uskladně.


Heidrun Dóza na potraviny 5L Mísy, dózy, tácy. Dozy na potraviny ikea 7produkt ů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Všetky nami ponúkané sklenené nádoby na potraviny Glasslock sú z tvrdeného skla, vhodné do mikrovlnnej rúry aj do mrazničky.


Dóza sklo CLIP patent l RÓZA B. Môžete sklenené dózy vložiť do umývačky riadu i do teplovzdušnej rúry (max. 120°C). Okrem toho, že uchovajú v dobrej kondícii vaše jedlo, pristanú tiež vašej kuchyni.


Báječne uchovajú čerstvosť rozkrojeného syra, nedovolia zmäknúť chrumkavým sušienkam a. Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky