pondělí 9. listopadu 2015

Gravitační nůž bundeswehr prodej

Nůž gravitační Eickhorn Solingen Bundeswehr LLVypadávací – gravitační nůž – ze starých zásob Bundeswehru. Důvod prodeje-sešli se mi dva stejné, proto prodávám. Aukce v kategorii Sběratelství Vojna, armáda obsahující výraz Nuž – Strana na. Pojem „ gravitační nůž “, v němčině též „Fallmesser“, vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak zcela skryté v rukojeti.


Vysunutí lze provést po stlačení hřbetní pojistky vnitřní pružiny na palcové straně u záštity nože, poté je třeba nožem buď mávnout nebo jej prostě otočit záštitou dolů. Popis: BW Fallschimjager gravitační nůž Gravitační nůž je používán německými výsadkáři od začátku druhé světové války po součastnost. Poválečné typy nemají dřevěnou střenku ale zelenou plastovou. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení.


Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Jedná se o typ IV od firmy OFW -Otto Forster Germany ze sedmdesátých let. Gravitační nůž (Fallmesser) tak, jak ho známe z historie byl původně určen pro německé výsadkáře za II.


Název odpovídá způsobu vysunutí ostří. Schau dir Angebote von - bundeswehr bei eBay an. Riesenauswahl an Marken. Heute verkaufen und Geld verdienen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Hledáte pravé vojenské útočné nože? Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob. EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bundeswehr. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty bundeswehr - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Nabízím originální německý gravitační nůž - fallmesser. Nůž má opravenou - vyměněnou pružinu. Střenky jsou ve velmi pěkném stavu. Na bodci značen přejímací značkou orlice s číslem 5. Dřevěné pažbičky jsou původní.


Víte, ta povídka jak byl pán v Rusku v české legie a tam nůž sebral při šacováni německému vojákovi jen dokazuje, že s nožem není vše OK. Tak nám tam nesedí minimálně ty roky. Model RT-I-TAC byl speciálně vyvinut pro záchranné týmy na základě legendárního nože Eickhorn LL80. Vojenské sběratelské Chladné zbraně. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Herodes: domnívám se, že tvůj gravitační nůž je v pořádku a opravdu se jedná o nůž , kterým byly vyzbrojené jednotky výsadkářů Bundeswehr Nejedná se o žádnou zmenšenou verzy, pokud jsi ho kupoval z noze-nuz, tak je vše OK. Jednalo se o nůž , jehož název vychází ze způsobu vysouvání čepele, jinak zcela skryté v rukojeti. Bundeswehr hlavní strana Gravitační nůž německých výsadkářů ( Bundeswehr Fallschirmjäger-Kappmesser LL- Luft-Landemesser 80), výroba Eickhorn, Solingen. Výklopný hrot označen přejímací značkou.


Kostenloser Versand verfügbar. Folge Deiner Leide ns chaft bei eBay! Prodám nejvyšší nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky