pátek 13. listopadu 2015

Nádobí z tvrzeného skla

Nádobí z tvrzeného skla

Kvalitní jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti. Vyberte si z jídelních sad z tradičního porcelánu nebo například moderního opálového skla. Souprava CARINE obsahuje 18ks: - 6ks plochých talířů 26.


Vítejte v kategorii skleněné talíře, kde můžete objednávat talíře z tvrzeného skla. Veškeré produkty jsou vyrobeny pouze z kvalitního materiálu, který Vám zaručuje dlouhou výdrž. Vyrobena z tvrzeného skla , vhodná do myčky na nádobí , vhodná do mikrovlnné trouby. Série Harena je vyrobena z bílého tvrze.


Luminarc Salátová mísa Harena 27cm. Tento talíř je vyroben z bílého tvrzeného skla. Díky zvláštnímu zpracování je toto nádobí mechanicky i tepelně odolnější při běžném používání. Vybavujete si kuchyni novým nádobím? Talíře mají jednoduchý elegantní.


Pak jste ve správné kategorii. Nabízíme nádobí do kuchyně z řady materiálů. Klasické nerezové nádobí , moderní skleněné nádobí či krásné porcelánové nádobí. Vyberte si nové hrnce, pánve, rendlíky či konve z materiálu, který preferujete.


Moderní, stylová jídelní souprava je vyrobena z tvrzeného opálového skla. Díky tomu je odolná proti poškrábání a jinému mechanickému poškození. Bílá a černá kombinace podtrhuje elegantní dojem sady. Sada je vhodná do myčky nádobí i mikrovlnné trouby. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba (lze mýt v myčce na nádobí ). Poklice z tvrzeného skla a nerezového rámu.


Sklo se při pádu roztříští na malé kousky a proto je bezpečné. Velký úchyt vyrobený z tepelně odolného plastu. Možné také použít v troubě do 250°C.


Lze mýt v myčce nádobí. Vyrobeno z tvrzeného skla , vhodné do myčky na nádobí , vhodné do mikrovlnné trouby. FLORINE Šálek s podšálkem dekor 22cl. Arcoroc Princesa - sklenice - cl, na whisky, ks. Sklenice z tvrzeného skla.


Domácí potřeby do Vaší kuchyně, koupelny, kanceláře, ale i pro vaši zahradu. Značkové domácí potřeby a kvalitní vybavení domácnosti za rozumné ceny - domácí potřeby, potřeby do kuchyně, jídelny i restaurace, sklo, porcelán a keramiku, zahradní nábytek a kancelářské potřeby. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Kuchyňské potřeby a nádobí - Stolování. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle. Pouze prodejna supermarketu Eva.


Ekologická láhev ReTap nově u nás v eshopu v mnoha barevných provedeních i velikostech 3-5-8l. Detailní popis produktu. Proč zrovna láhev ze skla ? Vhodná do trouby o max.


Láhve ReTap jsou vyrobeny z tvrzeného borosilikátového skla. Obsahují vysoké procento oxidu křemičitého (silica) a oxidu boritého – proto název „boro-silikátové sklo“. Jídelní servis z kouřového skla Ambiante pro osob - série je vyrobená ze sodného, tvrzeného skla. Tvrzené sklo je podrobeno speciálnímu tepelnému zpracování, pro zajištění lepší jakosti a odolnosti vůči nárazům a otřesům.


Sklo je neporézní, proto neudržuje žádné mikroorganismy, je 1 hygienické. Na všechny hrnce, kastroly, rendlíky i pánve společnosti Fissler si můžete pořídit vhodnou poklici. WOLL poklice z tvrzeného skla , cm. Koktejlová sklenice z tvrzeného plastu, nerozbitná.


Nádobí z tvrzeného skla

Otěru odolný plast, opakované použití a mytí v myčce na nádobí , až 3cyklů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky