úterý 24. listopadu 2015

Kráječ na chleba eta

Elektrické kráječe ETA rovnoměrně rozkrájí čerstvý chléb na krajíce, a sýry i uzeniny na tenké plátky. Přinášíme radost a užitek více než let. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného z mrazáku. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Ze všeho dokáže vytvořit úhledné plátky díky kvalitnímu nerezovému noži Solingen RSG s vrou.


Nejčastěji se využívá jako kráječ na chleba , ale také na uzeniny, sýry, zmrzlé maso nebo zeleninu. Výhody a nevýhody manuálního a elektrického kráječe. Při rozhodování o typu kráječe je nutné si uvědomit, co vše na něm budete chtít krájet.


Na manuálním kráječi například nenakrájíte úplně všechny potraviny. Kráječe chleba a salámů. Tyto slevy jsou platné až do půlnoci a platí na vybrané zboží.


S jeho pomocí rovnoměrně nakrájíte nejen chleba , maso a sýr, ale také zeleninu a ovoce. Nůž je z kvalitní nerezové oceli a nese známku kvality, protože ho vyrobila prestižní německá firma, specializující se na výrobu nožů, Solingen. Výborně se hodí na krájení širokého sortimentu potravin. Ektrický kráječ ETA Tempo se výborně na krájení širokého sortimentu potravin. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. This feature is not available right now. Please try again later. Prodám starý retro kráječ na chleba ,veku,salám,atd. Třeba se bude někomu hodit.


Koukni na mé další inzeráty. Pokud toužíte po perfektně nakrájených plátcích chleba , masa nebo sýra, je načase si pořídit elektrický kráječ Domo MS17 jehož nůž dokonale zařízne do kterékoli potraviny a vytvoří perfektní plátek o tloušťce maximálně milimetrů. Je vybaven bezpečnostním vypínačem, nemusíte se tedy bát pořezání. Porovnání cen krajec na chleba eta , srovnání cen krajec na chleba eta na portálu HLEDEJCENY. Disponuje příkonem 1W.


Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např. Domácí pekárna Eta - kromě přednastavených programů můžete volit z velikostí chleba – malý kg nebo velký o hmotnosti až kg. Lze také nastavit i zhnědnutí kůrky a to. Elektrický kráječ ETA Tempo je vhodný pro krájení širokého sortimentu potravin. Staré zlaté časy se vracejí.


Ruční kráječ na chleba - TREND červený, dř. Pamatujete jak jsem všichni měli v kuchyni jeden druh kráječe na cheba, protože jiný se zkrátka nedalo sehnat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky