čtvrtek 12. listopadu 2015

Kráječ a strouhač at340

KRÁJEČ A STROUHAČ AT340. Komplet obsahuje nerezových ostrých strouhacích disků: standardní hranolky, drboné hranolky, extra jemné strouhání, jemné strouhání, hrubé strouhání, tenké plátky a silné plátky. Ideální na saláty, sýr či brambory. Kovový vysokorychlostní kráječ a strouhač zahrnuje krájecích disků z nerezové oceli, a to standardní krájecí, jemný krájecí, extra jemný strouhací, jemný strouhací, hrubý plátkovací, jemný plátkovací a hrubý strouhací.


Zajišťuje nepřetržitou akci a menší plýtvání díky své inovované lopatce na. AT3Kráječ a strouhač Výstup vysoké rychlosti (shora robotu) Kuchyňské roboty Chef a Major si můžete přizpůsobit díky širokému výběru doplňkových příslušenství. Kenwood AT3- kráječ a strouhač. Tento výkonný nástavec umožní nepřetržité strouhání a krájení. Sada obsahuje ostrých pracovních kotoučů z nerezové oceli, které umožní rovnoměrné strouhání a krájení velkého množství surovin.


Strouhač je ideální pro přípravu ingrediencí na zeleninové. Sadanbsp;obsahuje ostrých pracovních kotoučů z nerezové oceli, které umožní rovnomě. Zjistit dostupnost na prode. Kráječ a strouhač komplet se pracovními velmi ostrými kotouči z nerez oceli na strouhaní, krouhaní, krajení, strouhaní brambor, krajení hranolků, zeleniny, ořechů, sýra apod.


Podívejte se na novinky v kategorii Ostatní. K modelu AT3- Přísl. V mžiku vám nakrájí jakoukoli zeleninu, sýr, ovoce i čokoládu a oříšky. Popis: Nové nepoužité viz.


Kuchyňský robot WIZZO QB3vám zjednoduší život v kuchyni. Robot přináší výkon, bohaté příslušenství a skvělý design se hodí do každé kuchyně. Výkon 7W spolu se sadou na.


CESK nebo Společnost) v souvislosti s účinností nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU č. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé též pod zkratkou GDPR, a zákona č. Všechny informace o produktu Čistící tableta do kávovaru Přísl. KENWOOD AT 3Kráječ a strouhač. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Názory uživatelů na Přísl. Přidejte vlastní názor na produkt Prausová, 11.


Je speciálně uzpůsobeno na strouhání a krájení velkého množství zeleniny a ovoce. Je ideální na zeleninové saláty, strouhání brambor na hranolky nebo bramboráky, či strouhání sýru. Je dodáván se kotouči. Internetový obchod Unipra Elektro.


Příklady hledání počítač- nalezne záznamy obsahující počítač, počítače apod. V porovnaní cien u tohto produktu už nie je zaradený žiadny obchod. AT3obsahuje disky: standartní hranolky drobné hranolky extra jemné strouhání jemné strouhání hrubé strouhání tenké plátky silné plátky Žádný další disk nelze dokoupit. Food processor KAH647PL obsahuje disk na strouhání, vhodný na parmazán a brambory.


Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky