neděle 22. listopadu 2015

Kouzelnické pomůcky pro děti

Kouzelnické pomůcky pro děti Přinášíme vám nejneuvěřitelnější profesionální kouzelnické pomůcky , které jste kdy viděli. Představte si nějaký kouzelnický trik, s velkou pravděpodobností ho budeme mít na skladě. Tyto kouzelnické pomůcky jsou úžasné a zaručí celé vaší rodině večery plné kouzel a legrace.


Pomocí prstenu můžete snadno nechat mizet mince, či jiné předměty. S prstenem také můžete snadno předvádět exkluzivní triky, jako například proražení mince skrz dno lahve.

Dvě sady a několik hodin českého výukového videa. Pro začínající i pokročilé, každý si přijde na své. Výukou vás provedou dva skvělí kouzelníci Pavel Dolejška a Kuba Mičín. Pro děti pak každoročně pořádá populární tábory. Nyní konečně můžete z jeho znalostí čerpat i Vy!


Nemusíte nikam chodit, stačí sednout k počítači a pozorně sledovat kurz Kouzelnické triky pro děti. Podle názvu si možná můžete říct, že sem je dospělým vstup zakázán, ale nebojte se.

Pokud máte rádi magii a. O značce: Praktické vychytávky a pomůcky , které jsou navíc za hubičku. To nabízí značka InnovaGoods. V jejím repertoáru můžete najít jak zdravotní pomůcky , tak i hračky pro děti či kousky, které se hodí jako milý dárek pro nejbližší.


Nepřeberné množství z kategorie kouzelnické pomůcky ocení každý kouzelník. Patří mezi ně věci, je kouzelnický vosk, neviditelná nit, hedvábné šátky, umělé palce, kouzelnické podložk. Dokonalý trik nabízí pomůcky a potřeby pro kouzelníky. Neviditělná vlákna, balónky, sponge míčky či speciální karty za kouzelné ceny. Nejprve je potřeba triky natrénovat a pak s touto sadou mohou děti uspořádat velkolepé kouzelnické představení pro rodiče nebo ohromit své kamarády.


Vyzkoušejte věštění, karetní triky, nemožný uzel, uhodněte zvíře, které si diváci vybrali. Všechny potřebné pomůcky najdete v sadě. Nová levitující karta od Crisse Angela, která vás nenechá spát. Criss Angel se s vámi navíc podělí o své nejtajnější iluze.


Neváhejte a zakupte si tento trik za bezkonkurenční cenu. Mladí kouzelníci se společně s ním naučí krok za krokem jednoduchá, ale přitom velice efektní kouzla, která pobaví a příjemně zamotají hlavu. Chtějí se vaše děti naučit čarovat jako Harry Potter, nebo se jim jen líbí kouzla.

Nabízíme jednoduchá a hezká kouzla pro všechny věkové skupiny dětí. Ze zkušenosti je dobré tímto zábavným programem navázat na Interaktivní kouzelnické vystoupení pro děti. Děti jsou vtaženy do programu a samy si říkají, jaká zvířátka by si přály.


V návaznosti na dětské kouzelnické vystoupení se jedná o blok cca - minut. Vítejte v našem specializovaném obchodě, ve kterém najdete širokou škálu cvičebních pomůcek pro děti. Cvičební nářadí jako jsou například padáky nebo systémy na chytání a hraní si se značkami mohou sloužit také jako didaktické pomůcky. Ve speciálních dřevěných bazénech si děti mohou hrát také s barevnými míčky.


Tuto hru by jistě ocenili i dospělí, ale bazének naplněný míčky je určen spíše pro malé děti. Při své práci dětského fyzioterapeuta se snažím podporovat přirozený vývoj dětí a proto mi není lhostejné, když vidím, že se stále ještě prodávají pomůcky , které jsou pro děti vyloženě nevhodné. Chodítko Chodítko je pomůcka ve které děti sedí a pohybují nohama tak, že se pohybuje i celé chodítko. Jmenuji se Jakub Bílek a jsem kouzelník pro děti.


Věnuji se vystupování s kouzly pro děti více jak let. Má práce mě hodně baví, proto vymýšlím nové a nové věci, kterými své kouzelnické představení pro děti , dětským divákům zpestřuji. Pomůcky , jakými jsou např. Mamiee plánovcí magnetické tabule nebo samolepky s piktogramy oblečení a hraček vedou děti k samostatnosti, k třídění věcí a jejich úklidu a dodávají jim pocit jistoty.


Další didaktické pomůcky pak rozvíjí jemnou motoriku, soustředění i postřeh a pomáhají procvičovat paměť. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky