úterý 24. listopadu 2015

Dětská kuchyňka se zvuky

Dětská kuchyňka se zvuky

Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan. Multifunkční kuchyňka v modré barvě se zvuky , tekoucí vodou, tabuli a světelnými efekty. Tento model dětské kuchyňky je ideálním dárkem pro každou příležitost. Kurýři přepravních a doručovacích společnosti nesmějí přijímat hotovost.


Využijte proto platbu kartou či jiné alternativní online metody, u ověřených obchodů se toho nemusíte obávat. Doprava Zboží si nechte poslat ideálně domů, nebo si zkontrolujte konkrétní výdejní místo, jestli zásilky vydává. Vybírejte si Dětské kuchyňky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Smoby set kuchyňka Tefal Studio XXL elektronická s magickým bubláním a kávovarem Rowenta Expresso se zvukem.


Po otočení knoflíku pravého hořáku vpravo, se z plotýnek začne ozývat zvuk vaření a začnou svítit (světlo ve tvaru umělého ohně). Kuchyňka má mnoho funkcí. Součástí kuchyňky je trouba, lednička a mikrovlnná trouba.


Dětská kuchyňka se zvuky

Veškerá dvířka jsou otevírací, uvnitř úložný prostor. Ve dveřích lednice je vylisovaný ledovač. Knoflík trouby při otáčení cvaká.


Interaktivní dětská kuchyňka Doris se zvuky a světlem a tekoucí vodou je určena pro děti od měsíců věku. Je vybavena celkem elementy jako jsou. Dřevěná kuchyňka Meggie zvuky vaření. Po otočení levého knoflíku vlevo, začnou hořáky svítit a vydávat zvuky smažení.


Pěkná barevná kuchyňka se jistě zalíbí všem malým kuchařům. Ukrývá v sobě mnoho překvapení! Doris dětská kuchyňka XXL se zvuky a tekoucí vodou růžová. Velmi oblíbená dětská kuchyňka s doplňky pro každou slečnu.


Setem nádherných hraček nejenže potěšíte vaše ratolesti hned dvakrát, ale vás překvapí výhodná cena setu. Proto neváhejte a udělejte radost dětem i vaší. Krásná dětská kuchyňka potěší každou malou hospodyňku. Vaše holčičky se budou cítit jako opravdové kuchařky. Vlastnosti a prvky kuchyňky: - vydává zvuky a vyznačuje se světelné světly - boční pult - dřez - polička - hrníčky - poklice (víka) - příbory - poháry - koření.


Dětská kuchyňka se zvuky

Ecotoys dětská dřevěná kuchyňka se zvuky a LED efekty. Plastová dětská kuchyňka Bon Appetit Chef bílo-oranžová je vybavená lednicí, troubou, varnou deskou, dřezem, zabudovaným kávovarem a hodinami a dalším příslušenstvím (hrnec, pánvička, příbory, talířky, hrnečky). Rozměry kuchyňky: 5x 9x 3cm.


Dětská moderní dřevěná kuchyňka se spotřebiči. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Majlo Toys dětská kuchyňka se zvuky a párou- růžová.


Dětská kuchyňka se zvuky

Prostorná kuchyňka se světly a zvuky je ideální pro děti, které rády vaří společně se svými rodiči. Obsahuje výrobník ledu, který vydává autentické zvuky a obsahuje blikající světla, varná deska z akrylu a mikrovlnná trouba, vyjímatelný vodovodní kohoutek a mnoho dalších funkcí. Set hraček elektronická kuchyňka Tefal Studio XXL a jídelní souprava se sušičkou je fantastická sada hraček, která se hodí pro všechny děti od let. Realistický design, jedinečná barevná kombinace a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky