pondělí 9. listopadu 2015

Drtič kostí pro slepice

Pákový drtič kostí - jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí , chrupavek zejména pro slepice. Ruční drtička kostí má ukotvení na. Významný pomocník na drcení kostí pro výživu zvířat.


Včera sem neco hledal v časopisoch Udělej Urob si Sám a je tam drtič kostí pro drůbež. Gratuluji, bude maso a vejce ,zalezi na tom pouze procentualne co slepice zerou. Jan Používám jednoduché řešení už léta: Slepice si ráno, když přijdou k východu kurníku, samy dvířka.


Jakékoli rozbíjení kostí je asi 10x pomalejší než drcení drtičem a žasnu, kde někteří berete tolik času a žasnu, že si ten svůj čas nepočítáte. No, myslím, že se drtič dal koupit i za soudruha. Ještě dávno v dětství ( tá léta ) jsme měli na stodole přišroubovaný pákový drtič na kosti.


Jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí , chrupavek zejména pro slepice. Levný a výkonný pákový drtič na kosti , šrotovník na kosti , mlýnek, mačkač. Je možné jej upnout do svěráku, nebo př.


Pomocou tohoto drtiča môžete hydinové kosti nalámať na malé kúsky a tak vytvoriť nevyhnutný doplnok stravy pre hydinu. Gastro drtič odpadu bez problémů rozmělní kosti. V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí , krouhače řepy.


Slepice se můžou zbláznit, to je jediná nevýhoda drtiče, že mi běhají po nohách. Kdo má obavy, může drcené kosti prolisovat ještě jednou a směs bude jemnější. Shrnutí: Méně zbytků se vyhazuje, použít se dá nejen na kosti a slepice jsou nadšené. Kurník má je rozdělen na dvě části, velký dřevěný domek a výběh. Obě části jsou propojeny malým můstkem.


Je to nepostradatelný, levný a výkonný pomocník pro drcení všech kostí do velikosti žeber,. Drtič kostí malý lakovaný. Mám obyčejný pákový drtič kostí , ale čas od času mám dostatek kostí a drtit je na pákovém drtiči bere dost.


Jak připravit kosti pro slepice bez drtiče 23. Tento přístroj není určen k profesionálnímu použití. Popis: Nový drtič kostí na kosti ze zvířat všeho druhu,.


Autor: Archiv ireceptar. Předpokládám, že stejně jako já i mnoho dalších čtenářů používá pro likvidaci kostí z kuchyně ruční zubový drtič , který je běžně k dostání v železářství. Nosná ocelová konstrukce zvyšuje stabilitu stroje při práci a zvyšuje tak bezpečnost obsluhy. Rozdrcený materiál je možné kompostovat nebo využít jako takzvaný mulč. Pro snadnější manipulaci je drtič opatřen kolečky.


Chlapi, když umíte jiným dobře poradit a máte fůry dobrých nápadů, tak zkuste poradit v tomto: Pro slepice roztloukám kosti na krmení. Daruje někdo nevyužitý drtič na kosti pro slepice ? Před až miliony lety ale v Severní Americe existovala podčeleď, jejímž příslušníkům se přezdívá psi – drtiči kostí. Nelze drtit vepřové a hovězí kosti. Kde je ovšem hranice, toho, co by z kuchyně slepičky měly dostávat, a co už raději ne? Jak si stojí třeba takové maso nebo kosti ? Některé potraviny nejsou pro žádnou drůbež, zvlášť pak pro slepice vůbec vhodné.


Rozměry pákového drtiče kostí : Šířka čelistí je mm. Dokument o důležitosti kostí - nevyhazovat, budou se mlít na kostní olej, kostní moučkou se přikrmují slepice , nezapomenout ani na mýdlo. Rybí moučky se vyznačují silnou vůní, pro psy pro lidi ale spíše obtěžující.


Drtič kostí pro slepice

Moučky z celých ryb včetně kostí , jsou skvěle vyváženými zdroji živin pro psy, lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky