středa 11. listopadu 2015

Háky na maso

Háky na maso

Háky se používají na zavěšení kusů masa. Může jít jen klasické vyvěšení, aby maso opustila posmrtná stuhlost nebo vyvěšení masa pro tepelné zpracování (např. vaření, uzení). To je však dnes z hygienických dôvodov zakázané, a preto sa háčiky na mäso používajú. Nerezové háčky na maso mnoha typů a velikostí - S - háčky, háčky s okem, manipulační háky , trojháčky.


Háky na maso

STROMEČKY NA MASO Stromečkové háky na maso z nerezu na zavěšení masa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Bolešov 4ZATVORENÁ až do odvolania. Nie je možný ani osobný odber objednávky z eshopu. Expedícia tovaru prostredníctvom kurierov funguje bez obmedzenia.


V súvislosti s vývojom situácie ohľadom vírusu COVID-1 pozastavili prepravné spoločnosti možnosť platby na dobierku v HOTOVOSTI. Rukojeť stěhovacích háků může být oblá (typ O) nebo s rovnými stranami (typ V). Spodní část háku je buď rovná (označení L) nebo s háčkem (označení U). Střední část háku je buď rovná, nebo ohnutá směrem od břemene (označení X).


Háky na stěhování jsou českými výrobky. Nabízíme potřeby pro řezníky po celé ČR. To je ovšem dnes z hygyenických důvodů zakázáno. Vybavujeme obchody, supermarkety, prodejny s masem a stravovací zařízení.


Pokud potřebujete háky na manipulaci s masem do masokombinátů, na jatka nebo i do menších řeznictví, kde se bourá maso , a potřebujete maso ve větších kusech přemísťovat, tak se určitě podívejte na naši nabídku manipulačních háků. Kč Vybaveni-gastronomie. S mosazným motivem ve tvaru zvířete ( vepř, býk, kohout, kachna, ovce, ryba), délka cm.


Masové háky jsou vyrobené z chromniklové nerezové oceli. Každý má jeden konec tupý a druhý ostrý. Určeno pro všechny gastro provozy. Odebíráme je přímo z kovářské.


Firma JANEČEK má dlouholeté zkušenosti s výrobou a opravami závěsných zařízení pro masný průmysl jako jsou háky na maso , udírenské koše, kluzné háky , vozíky na přepravky atd. Dvojité háky na uzení Borniak ks. S veškerým příslušenství-metly háky struhadla na zeleninu- sýr,strouhanka mlýnek na maso.


Vhodný do restaurace-picerie cukrárny penzionu nebo (horské chaty). Mäsiarske potreby na Majálese. ZŠ v Bardejove na sídlisku Družba Majáles pre žiakov a priateľov školy kde sme sa zúčastnili aj my. Manipulační háky na maso , nozeodreznika. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V ponuke máme háky na mäso a S- háky rôznych rozmerov, ktoré sú vyrobené s nerezovej oceli. S-hák Vám zabezpečí ľahkú manipuláciu s mäsom, ktoré si viete ľahko zavesiť pri rozrábke diviny alebo akéhokoľvek mäsa. PRODÁM ŘEZNICKÉ HÁKY NOSNOST 2KG VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ,PŘES 1KUSŮ. KOMBI na CE NEREZ HLINÍK. NEJLÉPE V KUSE,ALE NENÍ PODMÍNKOU.


Mlýnky a kutry na maso. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Plastové prepravky na mäso ponúkame v rozmeroch 6x 4mm.


Vyberte si praktické prepravky z plastu na skladovanie mäsa a mäsových výrobkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky