středa 25. listopadu 2015

Lovecké nože

Lovecké nože

Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují. Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů. Vlastnosti nože na lov. Najdete je, stejně jako většinu jiných typů, ve variantě s pevnou i zavírací čepelí.


Lovecké nože

Ta bývá vysoce odolná proti opotřebení. Většinou se dělá z kvalitní slitinové nerezové oceli. Lovecké nože bývají někdy označovány také jako myslivecké. Viete že lovecký nôž je dobrý darček pre muža?


Vyberte si z našej ponuky dnes do 14. Vám odpošleme ešte v tento deň a Vy sa môžete potešiť z pekného loveckého noža už na druhý deň. V přírodním provedení střenky jako je dřevo či paroh patří k nejoblíbenějším produkty španělských značek Miquel Nieto, Muela nebo americký Elk Ridge. Každý poľovník by mal mať vo svojej výbave kvalitný poľovnícky nôž.


Pre všetkých, ktorí trávia čas v prírode a chcú byť pripravení na všetko, ponúkame lovecké nože rôznych kategórií. Okrem toho tiež u nás nájdete aj potrebné príslušenstvo, sekery, brúsky na nože aj puzdra. Všetky nože máme rozdelené do prehľadných kategórií, kde každý nôž je ľahko definovateľný či už ide o lovecké nože , sekery, vrhacie nože , poľovnícke nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože , damaškové nože , kuchynské nože , zatváracie nože , japonské nože , vojenské nože , japonské nože. Internetový obchod s kvalitnými nožmi.


Zvyčajne sú lovecké nože robustnejšie a sú veľmi odolné. Svojim spracovaním sa lovecké nože hodia práve do prírody. Rukoväte loveckých nožov sú väčšinou z. V našom internetovom obchode, army shope nitra máme v ponuke okrem loveckých nožov aj iné druhy nožov. Doručenie zajtra, obrovský výber, super cena. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov.


Nabízime kuchyňské nože , kapesní nože , švýcarské nože , lovecké nože , nože victorinox a zavírací nože za. Nože značek Benchmade, Fällkniven, Böker, Puma, Mikov a další. Obrovský výběr nejen loveckých nožů najdete na Mall. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky. Nože pro myslivce a práci například od firmy Mikov, nebo úžasné sběratelské kousky od firmy Muela. Praktický pomocník každého myslivce. Kapesní lovecké nože mají většinou ještě další příslušenství, které je potřeba pro práci s nožem.


Lovecké nože

Hlavní sortiment tvoří ruské nože vyrobené z damaškových ocelí s použitím technik řemeslné malovýroby, jejichž tradice se počítá na stovky let. Máme klasické lovecké nože , exkluzivní damaškové nože , zavírací damascenské nože. Vše je vyráběno s láskou a péčí pro vás.


Legendární kapesní nože Victorinox, multitooly Leatherman, dřevěné nožíky Opinel, české nože a Rybičky Mikov, houbařské nože Joker nebo lovecké damaškové nože z ruské kovárny! Eshop Kvalitní nože nabízí opravdu široký sortiment kapesních, nářaďových, loveckých, vyhazovacích, pracovních, sportovních nebo armádních nožů. Lovecké zavírací nože Každý lovec potřebuje spolehlivý nůž. Nabízíme širokou škálu zavíracích loveckých nožů, od střenek z olivového dřeva až po paroh. Můžete také nakupovat pomocí filtru SKLADEM, po jehož spuštění se zo.


Lovecké nože

Jmenuji se Milan Mareček - lovecké a trampské nože vyrábím klasickou ruční metodou, při které používám velmi kvalitní materiály na čepele, rukojetě i na pouzdra nožů. Každý nůž je vyráběn s mým osobitým přístupem a je kvalitně zpracován tak, aby byl praktický a splnil svůj účel při běžném,ale i náročném.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky