středa 25. listopadu 2015

Tescoma džbán teo

Tescoma džbán teo

Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Vynikajúci na prípravu a podávanie chladených aj horúcich nápojov. Univerzální džbán, který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. S vylúhovacím sitkom a chladiacim dielom na prípravu ovocných nápojov, vhodný na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne.


Tea és kávé elkészítése, teáskannák. Návod na použitie vo vnútri balenia. Veškeré informace o produktu. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 2Kč s rychlým doručením.


Skladem ks- 5Kč 5Kč s DPH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Nádoba džbánu je vyrobena ze žáruvzdorného skla, kromě postávání v chladu proto džbánek zvládne i ohřev na plynovém, elektrickém nebo sklokeramickém sporáku.


Tescoma džbán teo

See all the product information. Prohlédli jste si Kategori. Vhodný do myčky na nádobí. Tescoma Teo - sklenený džbán - l Popis produktu.


Odšťavňovač pro džbán TEO je určen pro odšťavňování limetek, citronů, pomerančů a menších grepů přímo do džbánu TEO 2. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. Díky vysoké kvalitě a tepelné odolnosti v něm lze připravit a podávat ledem chlazené nápoje, ale také připravovat teplé nápoje přímo na plotně sporáku. Při ohřívání tekutin se používá džbán bez víčka. Ohřívání nebo ochlazování džbánu.


Tescoma džbán teo

S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i přípravu vřící vody přímo ve džbánu. Simax Skleněný džbán Agra z varného skla l. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. S vyluhovacím sitkom a chladiacim dielom pre prípravu ovocných nápojov, vhodné na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne.


Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme Vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú Vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Zháňate džbán dostatočne veľký, vhodný do chladničky, na varenie aj do umývačky?


Tescoma džbán teo

Je vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla. Môžete v ňom pokojne ohriať na sporáku napríklad kakao. Svoje produkty distribuuje do viac ako krajín celého sveta. Sortiment sa sústredí na kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Konyha elrendezése és takarítása. Džbán TESCOMA Džbán do chladničky TEO 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky