čtvrtek 12. listopadu 2015

Domácí palírna návod

Vítejte v našem obchodě. Destilační přístroj do každé rodiny. První krok k výrobě zařízení je kvas. Aby byl destilát vhodný ke konzumaci,nesmí kvašení trvat moc dlouho.


Musí se zabránit přístupu vzduchu,pak nevznikne moc metanolu. Běžný obsah je v destilátu -.

Míchání nutné není,osobně jsem přesvědčen,že stačí. Palírna od vás ovoce převezme a pak z něj připraví společný kvas neboli smíchá ho s plody ostatních zahrádkářů. V případě borůvek či rybízu jich ale pravděpodobně moc nebude. Z hotového kvasu pak vyrobí kořalku a vám odlije podle průměrné výtěžnosti ovoce. Když se skloubí řemeslná zručnost a lidová tvořivost,vznikne ledacos.


Tentokrát vzniklo zařízení,po kterém prahly celé generace alchymistů. Přístroj pro transmutaci modrého zlata. Domácí palírny a destilační zařízení Pálenice jednoplášťové Jednoplášťový destilační kotel na vybírání nebo výklopný, kotel je vyroben z měděného plechu tl.

Měděná palírna 100L destilační přístroj. MEGA AKCE - Doprava ZDARMA ! Kurýrní služba - dobírka - Zboží Vám doručí Kurýr GLS přímo domů! Věděla jsi, že tenhle návod na výrobu desinfekčního gelu vydala sama Světová zdravotnická organizace?


Pokud dáváš přednost maličko gelovější konzistenci, není problém vyrobit desinfekci z alkoholu a gelu aloe vera. Ten stoprocentní seženeš v lékárně za zhruba 1korun. Tak ani nevím proč, dnes mě napadlo, že by bylo dobré popsat výrobu domácí pálenky. Třeba se to bude hodit, že jo… Na pálenku je nejlepší použít ovoce, které má dostatečné množství cukru. U nás jsou asi nejoblíbenější švestky, meruňky, blumy, třešně, višně.


Pomalu se blíží čas pálení alkoholu z výpěstků naší zahrady. Připravili jsme pro vás poradnu, jak správně nachystat kvas, aby platilo známé: kudy teče, tudy léčí. Se svými zkušenostmi se podělil Vladimír Filip z Pálenice Smrčná.


Pro domácí pálení je však třeba dostatek znalostí a zkušeností s výrobou destilátů. V opačném případě hrozí riziko otravy metylalkoholem, který v případě nesprávného výrobního postupu vzniká v neúnosné míře. Rovněž je třeba si uvědomit, že domácí pálení není z hlediska zákonů úplně košer.


Octové bakterie jsou náchylnější na kyselejší prostředí, kdežto lihovým kvasinkám kyselé prostředí nevadí, proto se ve velkovýrobě hruškové kvasy okyselují kyselinou sírovou nebo fosforečnou. Pro domácí použití však stačí do hrušek dát menší množství kyselejšího ovoce (např. jablka) nebo citronovou šťávu. Ještě minulý týden byla přitom cena o pět set korun nižší.

Není to reakce na prohibici. Museli jsme ale kvůli zájmu o toto zboží přiobjednat další a náš maďarský dodavatel prostě zvýšil cenu,“ konstatoval majitel obchodu Kafoněk. Návod : Jak vyrobit domácí dezinfekci na ruce Domácí dezinfekce na ruce jako z lékárny.


Vzhledem k vysoké poptávce a nedostatku dezinfekčních gelů a přípravků pro vás máme několik rad a tipů. Nedostatek dezinfekčních prostředků není jen fenoménem ČR. A právě proto vydala WHO návod , jak v podobném případě postupovat. Ukazuje se však, že to není tak jednoduché. Včerejší článek o domácí výrobě ústních roušek u vás vzbudil obrovskou pozornost.


Proto dnes přinášíme dva podrobné videonávody. V prvním videu se naučíte, jak ušít ústní roušku bez šicího stroje. Druhé video přináší návod na rychlé šití ústních roušek s pomocí šicího stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky