čtvrtek 19. listopadu 2015

Konvička na mléko ikea

Prohlédněte si naše konvice na kávu a čaj a doplňky k nim. Najdete tu vše, co potřebujete na přípravu kávy a našlehání mléka. Pak už stačí jen trocha kreativity, a brzy budete usrkávat vlastní Americano s kapkou ovocného sirupu nebo super silné dvojité espresso v biokvalitě. Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs?


Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků?

My máme řešení pro každého. Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje. Výrobek před prvním použitím umyjte. Informace o koronaviru a provozu IKEA.


Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Na této stránce najdete nerezové konvičky na šlehání mléka k espressu. Jen s dobrou nerezovou konvičkou v kombinaci s výkonným espressem a kvalitním mlékem můžete dosáhnout té nejhustší lahodné pšny pro Vaše cappuccinonebo latte macchiato.

Samozřejmě i schopnost dobrého barmana dělá hodně. V nabídce je několik velikostí. Můžete ji použít na servírování smetany do kávy, mléka, čaje nebo kávy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vyrobena z nerez oceli o tloušťce mm. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Moka konvičky neboli konvičky na espresso nabízejí levnou a pohodlnou přípravu kávy, a navíc s nimi ozdobíte i vaši kuchyň.


Na trhu jsou k dostání modely pro běžný elektrický a plynový sporák, indukci, sklokeramiku i elektrické varianty do zásuvky. A jak jinak si takové mléko připravit než v kvalitní nerezové konvičce. Takzvaná lattiera pro šlehání mléka by vám rozhodně neměla chybět. Snadná údržba a příznivá cena. Stylová konvička vyrobená z nerezové oceli je jednoplášťová a velmi dobře se udržuje.


Zároveň ji nabízíme za příznivou cenu. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj. Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.

Moka kávovar je přístroj na vaření kávy založený na principu přípravy espressa za použití vysokého tlaku vodní páry. Samotný proces vaření se odlišuje jak od přípravy klasické kávy, tak od přípravy espressa připravovaného ve speciálních strojích využívajících vysoký tlak. Sada tří náhradních gumových těsnění k hliníkovým moka konvicím Bialetti v sadě s náhradním sítkem. Určeno pro moka konvice o velikosti na či šálk. Vyvařování nové nádoby k dřívkáči.


Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Bílá cukřenka a konvička na mléko s modrými květy, značka IKEA. Pouze osobní předání Praha Vršovice. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Pěkná dřevěná krabice na čaj.


Konvička na Mléko 35L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky