pátek 6. listopadu 2015

Kuchyňské pracovní desky rozměry

Pracovní desky se velmi snadno udržují a čistí. Jsou odolné proti poškábání. Největší využití nacházejí jako kuchyňské desky nebo jako stolové desky v laboratořích, kancelářích či nemocnicích. Rozměry pracovních desek. KUCHYŇSKÉ PRACOVNÍ DESKY Z MASIVU.


Kuchyňské pracovní desky rozměry

Kuchyňské pracovní desky z masivního dřeva dubu a buku vám nabízíme v širokém sortimentu rozměrů i přímo na míru. Dodáme vám kuchyňské pracovní desky také včetně povrchové úpravy. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Správná výška kuchyňské linky, rozměry skříněk, výška usazení horních skříněk kuchyně nebo celkové uspořádání varné plochy, vůči ledničce, dřezu a pracovní ploše jsou důležité aspekty ergonomie, které zásadním způsobem ovlivňují pohodlí a efektivitu při vaření. Dořezy je myšlena část, která doplňuje skladebné rozměry řady skříněk, do atypického rozměru místnosti. Tato doplňující část může být při malém rozměru plná, bez dalšího využití, s policemi s dvířky nebo bez dvířek. Týká se horních i spodních skříněk kuchyňské sestavy včetně pracovní desky.


Kuchyňské pracovní desky rozměry

Je ovšem potřeba se vyvarovat krájení přímo na desce nebo čištění povrchu desky pomocí pískových prostředků. Desky mají vysokou odolnost proti horkým dnům hrnců až do bodu varu. Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku. Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Laminované kuchyňské desky Mnoho dekorů imitujících dřevo, kámen, beton.


Vysoce hodnotné trojvrstvé třískové desky , potažené laminátem, výška mm. Vysoká odolnost povrchu pracovní desky proti poškrábání a proti otěru. Boční řezné hrany jsou z výrobního závodu potažené dekoračními hranami. Dle Vašich požadavků Vám rádi desky nařežeme na požadované rozměry. Připravujeme též otvory pro varné desky , dřezy a baterie.


Povrchovou úpravu provádíme buď lakováním nebo přírodním olejem. V případě zájmu o pracovní desky z jiných dřevin či rozměrů nás kontaktujte. Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem.


ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Bok desky v barvě UNI – hladká. Postformingové kuchyňské pracovní desky jsou vyrobeny s použitím dřevovláknitého pásku vysoké hustoty, který zesiluje přední okraj pracovní desky. Tato technická inovace zlepšuje kvalitu profilu a zvyšuje odolnost desky proti nárazu. Použití koncových lišt je přínosné, když jsou dřevěné kuchyňské desky osazovány vedle volně stojících trub (Mora, Fagor, Siemens, Falcon a podobně).


Koncové lišty jsou vyrobeny tak, že z pracovní desky se odřízne část delší hrany, která je poté k desce odpovídajícím způsobem připevněna. Přírodní kámen má v přírodě mnoho podob. Lze jej použít také na kuchyňské pracovní desky nebo koupelnové desky pod umyvadlo.


Kuchyňské pracovní desky rozměry

Díky moderním technologiím a různým možnostem zpracování získáváme naprosto neomezené možnosti při výrobě kamenných kuchyňských desek. Corian nebo Hanex sice umíme, ale na pracovní desky do kuchyní je příliš nedoporučujeme. Dají se sice bezespárově napojovat, ale díky velkému podílu pryskyřic nejsou příliš mechanicky a teplotně odolné. V domácnostech zvládá čistit a odmastit trouby, grilů, kuchyňské pracovní desky , obklady, kachličky, dřezy, filtry, podlahy apod. Má ale ještě jedno super použití - můžete s ním odstranit i mastnotu na látkách, které poté vyperete běžným způsobem se svým pracím prostředkem nebo pracím gelem.


Při každém vaření dostává pořádně zabrat a bez diskuze patří k jedné z nejnamáhanějších a také nejviditelnějších částí. Ano, řeč je o desce na kuchyňskou linku. Vybírejte proto pracovní desku ke kuchyňské lince nejen s ohledem na odolnost a praktičnost. Vrchní strana desky je pokryta 3-mm vysoce odolného laminátu. Jak název vypovídá, jsou kuchyňské pracovní desky určeny k výrobě kuchyňských linek v mnoha provedeních.


Kuchyňské pracovní desky rozměry

Výroba a prodej pracovní , kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky