středa 25. listopadu 2015

Keramika krumvíř

Našim cílem je nabídnout Vám kvalitní ručně vyráběnou keramiku, aby mohla zdobit Vaše domácnosti, zahrady, chalupy či restaurace. Miluji keramiku v provedeni hnede. Podšálek MIX Podšálek MIX. Forma na pečení – HVĚZDA.


Výrobce užitkové i okrasné keramiky.

V obci nakoupíte sortiment této firmy v prodejně průmyslového zboží VeVa. Krmítko dvoudílné režné Krmítko dvoudílné režné. Užitková keramika Do téhle skupiny spadá keramika , která se používá v domácnosti, ať už jsou to talíře, hrníčky, konvice, misky, formy na pečení, zeláky či sádláky. Nezapomněli jsme ani na zvířátka, pro které vyrábíme krmítka v mnoha velikostech a tvarech. Obecní úřad děkuje všem (Věra Vašíčková, Jana Húšková, Kristýna Kulhánková, Šárka Foretníková, Vu – Večerka Krumvíř , Jaroslava Jančová), kteří se bezplatně a dobrovolně podílí na výrobě roušek, které jsou k dispozici v prodejnách potravin.


Naše společnost se zabývá výrobou produktů z keramiky. Používáme vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Můžete zde nakoupit část našeho sortimentu. Tu, kterou je možné odeslat poštou.


V případě nákupu si můžete objednávku vytvořit s osobním odběrem, počkat, až bude připravená a pak pouze vyzvednout zboží u nás na prodejně. Tradiční výroba Českého výr. Peptidy - zákazková syntézaSyntéza peptidov, ich prípadná modifikácia, purifikácia, konjugácia na nosič či následná imunizácia laboratórnych zvierat a produkcia. Vítáme Vás na elektronickém obchodě Keramiky Krumvíř.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zásilky lze osobně vyzvednout na našich kamenných pobočkách.


Krásný tradiční vzhled vhodný i jako dekorace. Každý kus je originál a odstín glazury se může lišit. DPH (8Kč bez DPH) Keramický sud 10l (Buclák) na nakládání zelí, zeleniny, masa apod.


KERAMIKA KRUMVÍŘ , spol. Zabýváme se výrobou mrazuvzdorné zahradní a užitkové keramiky: obaly, květináče, truhlíky, hřbitovní vázy a mísy, keramické talíře a ovály, polévkové mísy, čajové a kávové soupravy, hrnky, korbele, sádláky a zeláky, formy na pečení-bábovky vánočky, beránky, uskladňovací nádoby, krmítka pro králíky. Všechny informace o produktu Dóza na potraviny KRUMVÍŘ Keramický hrnec na zelí - zelák 10l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze KRUMVÍŘ Keramický hrnec na zelí - zelák 10l.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Hrnčírna Krumvíř se snaží udržet tradici hrnčířství, kterou do Krumvíře přivezla rodina Štaudova z Kunštátu na Moravě. Zabývá se výrobou klasických lisovaných květináčů a na hrnčířském kruhu se vyrábí spousta dalších zajímavých věcí (misky, vázy,.) Výrobky jsou vypalovány na teplotu cca 9stupňů. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodní české keramiky. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vitajte, môžete sa prihlási ť alebo vytvoriť účet.


Zelák je v půdorysu kruhový. Zoznam želaní (0) Porovnanie Môj účet Nákupný košík Pokladňa. BONUS KU OBJEDNÁVKE Zľava až do z celkovej ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky