pátek 13. listopadu 2015

Mlýnek na strouhanku s přísavkou

Léty prověřený mlýnek na strouhanku , ořechy, zeleninu nebo tvrdé sýry jistě využije každý kuchař. Pevná kovová konstrukce je zárukou kvalitního mletí. Je k dispozici s klasickým upevněním na desku stolu, s přísavkou pro upevnění třeba na kuchyňské pracovní desce nebo s kombinovaným upevněním (klasický způsob i přísavka).


Snadno a rychle si ji sami vyrobíme z tvrdého neochuceného pečiva, zejména z rohlíků a housek. Praktický mlýnek na strouhanku můžete použít na rohlíky, housky i chléb. Mlýnek nejen na strouhanku. Záleží jen na vás, jaký typ strouhanky chcete.


Každý má své výhody i nevýhody, záleží pouze na vás, co si vyberete. K pracovní desce se připevňuje přísavkou. Je vhodný na mletí strouhanky, oříšků, mandlí, tvrdých sýrů, brambor a zeleniny. Kovová konstrukce, práškové lakování. Doporučujeme: doplňkové bubínky na oříšky č. Vynikající pro mlýnek na maso, mlýnek na strouhanku a loupač hrášku HANDY, vhodné i pro ostatní kuchyňské pomůcky s přísavkou.


Vyrobeno ze speciálního silikonu, čistěte pod tekoucí vodou, nechejte důkladně oschnout. Jihokov mlýnek na strouhanku M90P Jednoduchý a přitom téměř nepostradatelný pomocník do každé kuchyně, to je tento mlýnek na strouhanku. Snadno ho upevníme na hladnou a čistou pracovní desku pomocí pryžové přísavky, která vyvine dostatečnou adhezi k tomu, aby při zpracovávání potravin pevně držel. Vyniká kvalitním provedení a jednoduchou montáží. Tento praktický pomocník má široké využití a ve vaší kuchyni určitě nesmí chybět.


Konstrukce: Ocelový plech s povrchovou úpravou vypalovanou práškovou barvou. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku. Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře.


Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Po vložení bubínku se upevní klička. Uchycení ke stolu na šroub. Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Kovový mlýnek na srouhanku či ořechy s plastovou rukovětí a pěchovadlem.


Starý poctivý retro mlýnek na strouhanku , ořechy nebo tvrdý sýr. Inzerát platí do smazání. Denně odesíláme pomocí PPL! V současné době se v ČR vyprodukuje mnohem více.


K podložce připevníte pomocí upínacího šroubu. Materiál: nerez, plast. Charakteristika: Hračku s přísavkou lze postavit na pult vysoké židličky, stůl apod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Strojek na strouhanku Jihokov M90P s vakuovou přísavkou. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí a výkonným motorem. BANQUET CULINARIA je praktickým mlýnkem, s jehož pomocí snadno pomelete strouhanku , ořechy i tvrdý sýr. Buben mlýnku je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a držadla z odolného plastu.


Je vybavený pěchovadlem, které zajistí jeho bezpečné používání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky