středa 11. listopadu 2015

Digitální minutka s magnetem

S digitální kuchyňskou minutkou už nikdy nezmeškáte ten správný čas, kdy je nutné vypnout sporák či troubu, aby se pokrm nepřipálil. Digitální minutka do kuchyně s magnetem alternativy - Heureka. Hodnocení produktu:.


V nabídce jsou minutky mechanické i digitální. Mechanické fungují na jednoduchém principu a mají vždy maximálně 60minutovou hranici. Přesnost mechanických minutek je díky konstrukci asi 1–minuty. U digitálních přístrojů lze většinou nastavit hodnotu měření na vteřiny a maximální rozsah je u nových modelů až 9hodin, což znamená dostatečný čas pro.


Zde se nacházíte: Heureka. Tato minutka umí odpočítávat až do minut a zvládá měřit na vteřiny. Baterie je součástí balení. Minutka umožňuje nastavit čas až na 1minut. Tefal Ingenio minutka s magnetem na lednici vám ušetří gurmánský karambol v podobě mazlavé rýže či rozpadajících se brambor, rovněž s její pomocí se pak můžete místo pracného čištění připálených míst s klidem Angličana věnovat četbě klasiků nebo si jít zacvičit aerobic.


Vaše kuchyňská pomocnice bude nad. Je praktickým a nepostradatelným pomocníkem v každém kadeřnictví. Jednoduchá digitální minutka s magnetem na zadní straně. Nastavení do minut a vteřin po vteřinách.


Nejlepší minutka značky JVD na trhu! Je vybavena hodinami, minutkou s odpočtem v minutách a sekundách (až do minut) a navíc vynikají výbornou čitelností. Velké číslice, slim design. Je vybavena funkcí stopek, pamětí na poslední hodnotu a magnetem , pomocí kterého ji můžete připevnit na železné materiály.


Digitální minutka s magnetem

Minutník na magnet stříbrná barva. Přesná digitální minutka s magnetem , bílá. Měřte si čas u vaření snadno a rychle - používám ji doma a funguje bez problémů. Kuchyňské minutky digitální. K dispozici máte funkce odpočítávání nebo stopky, navíc si zapamatuje poslední zvolenou hodnotu.


Odpočet času je možné nastavit až na min. Ovládání je snadné pomocí tří tlačítek na přední straně a vše potřebné uvidíte na přehledném displeji s velkými číslicemi. Z důvodu zvýšené poptávky po zdravotnickém materiálu bude docházet k pozdějšímu dodání Vaší objednávky. Obzvlášť plochý slimline design – s velkým LC displejem. Přesné nastavení času do minut a sekund – na sekundu přesně.


S magnetem na zadní straně: lze přichytit na kovovou plochu. Dotykové ovládání jde s požadavky doby. Měří čas přesně a nastavit ji můžete na maximální dobu měření minut a sekund. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Doporučená technologie tisku: tampontisk T2. Plastová digitální kuchyňská minutka s magnetem Plastová digitální kuchyňská minutka s magnetem , hodiny. Maximální velikost tisku: x mm.


Specialista na potisk a. Díky ní budete mít vždy přehle kdy je třeba ukončit vaření zvoleného pokrmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky