úterý 21. listopadu 2017

Broušená karafa na whisky

Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. Broušená karafa na likér Orbit (7ml).


Nádherná lehce zabroušená karafa na whisky z těžkého skla PB2 vytváří unikátní barevné zlomy světla a destilátu dodává nádhernou jiskru.

Karafa je vyrobena z rukou českých mistrů ze skláren Bohemia Crystal. Jde o bohatý brus, který vzniká náročným ručním broušením. Džbány Karafy Karafy na víno Karafy na vodu Karafy na lihoviny Dekantery na víno Láhve Čajové a varné konvice Hrnky a šálky Nápojové zásobníky Fre. Vyrobeno z nové, moderní a ekologicky čisté skloviny crystalite (crystalin), ve speciální vyšlechtěné konzistenci, v histor.


Servírujte kvalitu z kvalitní karafy na alkohol. Ručně broušená lahev na whisky , rum apod. Karafy jsou vyrobeny z masivního skla a mají skleněné uzávěry.

V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak. Whisky karafa má objem 8ml. Originální řešení i pro výjimečný dárek pro. Karafa na whisky má typický hranatý tvar a kulatou zátku, která je taktéž dekorovaná.


Skleněná karafa lze zakoupit samostatně nebo v setu se sklenicemi na whisky či rum. Katedrála, univerzita, most spojující oba břehy. Moderní vzor brusu má úspěch u všech generací a dobře se kombinuje s dalšími skleněnými výrobky v téže dekoru. Odkaz osvíceného císaře s jasnou vizí.


Láhev na whisky má díky hranatému tvaru stylově ostré rysy a díky zátce lze karafu snadno uzavřít. Objem této skleněné láhve je 8ml. Samozřejmostí je zátka,.


Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky. Vista Alegre, Portugalsko. Opojná touha po poznání a věčném životu, lesk a hojnost císařského dvora vítající největší umělce a učence své doby. Krásná masívní karafa na whiskey , broušený český křišťál, původní nálepka.


Výška 2 základna 14xcm.

Sklo je silné, aby se déle udržela stálá teplota whiskey. Nepoškozená, nepoužívaná. Ostatní informace Dobírka - NE Osobní převzetí -NE Platbu požádám do 5ti prac. Typické vlastnosti olovnatého křišťálu – jeho čistota a vysoký index lomu světelného paprsku. Dlouholetá tradice sklárny BOHEMIA.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky