čtvrtek 9. listopadu 2017

Forma na minilaskonky

Práca s ňou je jednoduchá, ale chce to trochu trpezlivosti. Formy na laskonky sa kladú na vymazaný pekáč alebo papier na pečenie. Do jednotlivých otvorov sa potom nalieva cesto, ktoré je nutné rozotrieť, najlepšie stierkou. Hneď ako je všetko pripravené, forma sa iba opatrne odstráni a pekáč sa dá do rúry. Forma je vyrobena z plastu.


Práce s ní je jednoduchá, ale chce to trochu trpělivosti. Jakmile je vše připraveno, forma se pouze opatrně odstraní a pekáč se dá do. Plastová forma na laskonky. Veľkosť- priemer laskoniek 32mm.


Na jednej forme 20ks laskoniek. Postup: Formu položíme na vymastený pekací papier alebo pekacú foliu. Potom opatrne nadvyhneme formu a pokračujeme podobným spôsobom ďalej.


Na medovníky Klasické tvary , sady. Jednoduše položíte šablonu na pečící papír na plech, rozetřete stěrkou po šabloně sněhovou hmotu a formu odklopíte. Oznámenie: Prevádzky Kinekus na Slovensku sú v súlade s nariadním vlády SR až do odvolania zatvorené. V prípade krízového stavu kontakty na prevádzky nájdete v časti kontakty. Otvorené ostávajú čerpacie stanice v Žiline a Ružomberku v upravených otváracích hodinách a prevádzka Kinekus Šumperk, Česká Republika.


Reproplast Šablona na minilaskonky -kulaté penízky. Průměr jedné laskonky je cm. Pro snadnou přípravu těsta nabízíme směs na laskonky. Velikost jedné laskonky: x cm. Na celé šabloně je formiček.


Veríme, že chvíle strávené. Objednávky, ktoré budú žiadané s poštou (balíky na adresu, na poštu, resp. listové zásielky) budú odoslané až po zmiernení situácie! Vás upozorňujeme, že na základe rozhodnutia kuriérskej spoločnosti SPS od 23.


DOBIERKA - ale iba v prípade platby KARTOU. Na plech vyložený pečícím papírem přes šablonu tvoříme laskonky. Troubu předehřejeme na 120°C. Vložíme plech s laskonkami a zapékáme minut až laskonky naběhnou.


Poté stáhneme teplotu na 80°C a necháme dosušit při pootevřených dvířkách trouby, které podložíme korkovou zátkou nebo dřevěným kolíčkem na. Rozměr jedné laskonky: x cm. Celá šablona obsahuje formiček. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejlevnější oříšky Šablona - forma na laskonky - kulatá ks.


Počet hotových laskonek z jedné šablony - 5ks (již slepené krémem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky