pátek 10. listopadu 2017

Škrabka tescoma

Škrabka tescoma

Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli.


Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Snadno odstraní připálené nečistoty z povrchu sklokeramických a indukčních varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Dodáváno s náhradní čepelí, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Nakupujte přímo od výrobce. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Škrabka tescoma

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Unikátní škrabka s nastavitelnou tloušťkou slupky vynikající pro škrabání všech obvyklých druhů zeleniny i ovoce. Poloha je vynikající pro škrabání raných brambor, mrkve. Vynikajúca pre ľahké čistenie uhoriek, mrkvy, zemiakov a pod. Kuchyňské nářadí a pomůcky.


Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde. Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří! Uhorku vložte medzi čepele, škrabku zľahka. Dodávaná s náhradnou čepeľou, vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Zubatá čepeľ šupiny podoberie a ľahko ich oddelí od kože, šupiny pri čistení neodletujú.


Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca. Keramická čepel je vůči potravinám šetrná, ovoce a zelenina po oloupání nevadne, nehnědne ani nemění chuť. Tescoma President je vyrobená z kvalitnej prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a je vhodná pre umývanie v umývačke.


Presto značky Tescoma je vynikající pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod. Vyberajte si Škrabky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Pro snadnou přípravu ozdobných hoblinek a spirál z citrusové kůry. Cena s DPH: 2Kč Registrovaní zákazn.


Škrabka tescoma

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Všechny informace o produktu Škrabky Tescoma Škrabka na brambory PRESIDENT, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma Škrabka na brambory PRESIDENT. Tescoma Presto je vyrobená z kvalitnej prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Naše prodejny jsou v souladu s nařízením vlády uzavřeny.


Tescoma Škrabka na zemiaky PRESIDENT  Škrabka na zemiaky President značky Tescoma bude praktickým a nenahraditeľným pomocníkom každej gazdinky. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodné do umývačky riadu. Doplnené praktickým očkom na zavesenie.


Všetky informácie o produkte Škrabka Tescoma škrabka s pozdĺžnou čepeľou PRESTO, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Tescoma škrabka s pozdĺžnou čepeľou PRESTO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky