pondělí 27. listopadu 2017

Skleničky na červené víno

Velký výběr sklenic pro milovníky červeného vína. Najdete zde moderní velké až obří sklenice na červené víno ale také klasické oblíbené tvary. Nabízíme také broušené, veselé barevné i slavnostní zlacené sklenice na červené víno.


Vyrobeno mistry skláři v České republice. Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor. Okrasné balení po šesti kusech. Na první pohled se to možná nezdá, ale vybrat správnou sklenici na víno je často jako řešit rovnici o několika neznámých. Abyste si neuřízli ostudu, povíme vám, kterou na co použít.


Při domácím popíjení vína vám na vzhledu a velikosti skleničky mnohdy až tak nesejde. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Sada skleniček na červené víno z kolekce Bettina. Jídelní sada Bettina byla navržena architektem techniky budoucnosti – Janem Kaplickým.


Skleničky na červené víno

Jedná se o projekt s nejdelším vývojem. Máte rádi plné červené víno s ovocnými tóny, nebo spíš suché bílé? A co třeba nějaké bublinky? Ať už jste milovníky čehokoli, u nás si můžete pořídit sklenky na jakýkoli oblíbený nápoj, které se dají mýt v myčce.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Křišťálová sklenice na víno s motivem zlaté, nebo platinové pavučinky. Na bílé víno patří menší sklenice, aby víno rychle neteplalo, na červené se používá objemnější, aby se aroma lépe uvolňovalo.


Sklenice na červené víno , Skloglass. Vzhledem k tomu, že se obliba vína u Čechů výrazně rozmáhá až v posledních letech, tak je tento výsledek pochopitelný. Nadčasový dekor Classic a populární tvar kalichů na červené víno. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Crystalex, BohemiaRoyalCrystal a dalších.


Tato značka produkuje výrobky z vysoce kvalitního křišťálového skla bez použití olova. Sada je vhodná zejména na servírování mladého nebo zralého červeného vína. Designové skleničky od značky Crystalex určené na červené víno použijete při speciálních příležitostech. Díky vynikající brilanci a zvuku je popíjení vinného nápoje dokonalým požitkem pro všechny smysly.


Skleničky na červené víno

Lze je mýt v myčce nádobí, ale pouze při programu určeném pouze pro sklo. Kalíšky na stopce od českých a slovenských skláren Crystalex Bohemia Crystal, Rona, ale také luxusní sklenice Swarowski. Na čevené víno mají být sklenice o něco větší než na bílé víno nebo sekt, okolo dl. Vyberte si nové sklo na Porcelánovém světě.


Naopak potřebuje více prostoru, větší plochu sklenice a větší vzdálenost od nosu pro krásné rozvinutí a vnímání aroma. Preferujete červené nebo bílé víno ? Nechte rozvinout chuť vína v těch správných křišťálových pohárech. Ideální kalich na víno se svým tvarem má přizpůsobit charakteru vína, aby mohlo co nejlépe vyniknout.


Správný pohár na víno má určitě vliv na to, jak vám víno chutná. Hledáte sklenice na víno ? Navštivte náš e-shop, u nás najdete mnoho druhů skleniček na víno a další. Koktejlům, vodě i vínu to nejvíc sluší ve skle. Například Bohemia Crystal sklenice na červené víno Amoroso 470ml (set po 2ks) za 1Kč. GSI OUTDOORS Nerezová skládací sklenice na víno GLACIERS STAINLESS NESTING WHITE WINE GLASS.


Elegantní nerez sklenka na červené víno se šroubovací nožkou. Každý cestovat se slabostí pro červené víno si ho tak bude moci dopřát vždy a všude.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky