středa 15. listopadu 2017

Tekutý uhlík do akvaria

Tekutý uhlík do akvaria

Dodává do akvária pro rostliny důležitý uhlík , který jinak získávají z CO(proto se používají také COsety ). Z tohoto důvodu se do akvárií mnohdy přidává i CO které uhlík obsahuje také. Proto se také doporučuje dodávat do akvária CO(oxid uhličitý) a to buď pomocí kvasnicového roztoku nebo tlakové láhve. Nepatří do skupiny algicidů, není tedy zdravotně závadný pro život v akváriu. Tekutý uhlík sice není tak účinný, jako COset, avšak jeho použití lze velmi znát.


Prakticky neomezená trvanlivost. Dávkování: ml na 1litrů denně. Doporučujeme však upotřebit do měsíců. Rastliny uhlík získavajú z vody predovšetkým vo forme oxidu uhličitého, ktorý je však z vodovodnej vody odstraňovaný. Dodávame ho preto do akvária pomocou COsetov alebo formou hnojivá INVITAL CARBON.


CARBON navyše pôsobí ako algici takže potláča rast rias. K dávkování COdo akvária potřebujeme CO set (tlaková lahev s redukčním ventilem), CO difuzér pro aplikaci do akvária a dropchecker pro změření obsahu COv akváriu. Ten je pro rostliny životně důležitý a jeho nedostatek vede k zakrnělému a pomalému růstu rostlin. Rostliny uhlík získávají z vody především ve formě oxidu uhličitého, který je však z vodovodní vody odstraňován.


Tekutý uhlík do akvaria

Dodáváme jej proto do akvária pomocí COsetů nebo formou hnojiva INVITAL CARBON. Ak chcete mať pekné a bujné rastliny (hlavne náročné), musíte pridávať COdo akvária. V našej ponuke nájdete rôzne COsety, COs fľašou, CObez fľaše, COs nočným vypínaním (v noci rastliny COnepotrebujú), a s rôznymi veľkosťami fliaš.


Uhlík je pre rastliny najdôležitejším prvkom. Pokud aplikujete hnojivo do menšího akvária, nařeďte Allfa COPremium kohoutkovou vodou do kelímku pomocí stříkačky a aplikujte následně pomocí doporučených dávek. MasterLine Carbo sa dá použiť ako jediný zdroj uhlíka alebo spolu s CO2.


Tekutý uhlík do akvaria

Po vyčerpávajícím boji s řasou konečně začalo něco zabírat. Začnite pracovať na pridávaní Codo akvária. Ak už pridávate COa riasy aj napriek tomu rastú, tak pridajte viac Co pretože množstvo nemusí byť dostačujúce pre váš objem akvária.


Jedná sa o veľmi populárneho pomocníka v boji proti zeleným vláknitým riasam. Výhodou LED světel do akvária je jejich úspornost a vzhled. Výhodou zářivkového akvarijního světla je potom zejména jeho nízká pořizovací cena.


Pokud pouze potřebujete zvýšit sílu osvětlení v krytu, doporučujeme přídavné sady zářivek. Takto nízké koncentrace nejsou nijak nebezpečné pro ryby ani rostliny. Pokud ovšem neodstraníme příčinu, tak se znovu objeví. Hnojivá pre Rastliny Tekutý uhlík.


Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania Odporúčané poradie. Výhodou je, že tekutý uhlík , díky svým dezinfekčním schopnostem, má vliv na některé řasy a umí je zredukovat. Takže se dá použít jako krátkodobá výpomoc při náhlém propuknutí řasy s tím, že je třeba upravit podmínky v akváriu, kvůli kterým řasa vznikla a ne jen stále dokola likvidovat následky. Vzhľadom na situáciu s COVID-nebude možný do odvolania Osobný odber a odosielanie objednávok cez Zásielkovna.


Tekutý uhlík do akvaria

Zasielanie cez kuriéra funguje bez obmedzenia. SwissMed - Carbon - tekutý CO- 250ml. Přidáváním do akvária podpoříte jejich růst a kondici.


Je součástí kompletní řady hnojiv, aditiv a přípravků pro úpravu vody. Popis: Prodám akvarijní uhlík , COna přihnojování rostlin. Také se často prodává tekutý uhlík (neobsahuje plynné CO2), který je slabý roztok dezinfekce pomáhající s případnou řasou, ale uhlíku dodá rostlinám naprosté minimum (krom toho je potřeba přijít na to, proč se řasa tvoří, ne ji jen likvidovat). Akváriové rastliny, Akvaland. Slúži na lepenie machov a rastlín na kamene,korene.


Tak isto je možné ho použiť pri sadení stonkových rastlín do piesku. Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko.


Většina topítek má tvar kolíku. Topítka jsou malá, nenápadná, ale zároveň výkonná a bezpečná. Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky