středa 8. listopadu 2017

Litinova plotynka

Litinová plotýnka na plyn prům. Vaší kuchyně Vhodná na plynové sporáky. Indukční podložku oceníte, pokud jste si pořídili indukční vařič, ale hrnce, které máte v kuchyni, indukci nespustí.


Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit. V katalogu nemáme podrobnější informace o litinova plotynka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Plotny litinové, keramické a stočené - Katalog Plotny litinové, keramické a stočené. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky.


Redakční systém MultiCMSOK hosting s. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Představujeme Vám litinovou plotýnku, která se rovnoměrně prohřívá až k samému okraji a tím pádem dlouho udržuje teplo.


Díky této schopnosti, udržovat teplo, se v ní dají jídla dovařovat při nízké teplotě, což přináší úsporu energie. AKTUÁLNĚ: Upozorňujeme naše zákazníky, že na základě platných opatření na území ČR během nouzového stavu, je naše provozovna uzavřena! Detailní popis produktu.


Mimořádně vhodná na plnohodnotné domácí grilování, přípravu hamburgerů, slaniny, vajec, mořských plodů, grilování zeleniny, opékání uzenin. Jejich životnost je však omezená, proto nastane chvíle, kdy budete muset vybrat novou. Liší se výkonem a průměrem, který je nutné dodržet. Popis: Prodám litinovou plotýnku na starý kuchyňský sporák.


Stav a rozměry viz fotografie. Kulatá litinová plotýnka, na všechny druhy ohřevu: na sporák vč. Polovina desky hladká, druhá s typickým grilovacím žebrováním v ploše litinového tálu, zvýšený okraj pro zachycení vypečené šťávy, madla pro snadnou manipulaci. Dokonale funkční design od značky LAVA.


LAVA Metal je turecký výrobce kvalitního litinového nádobí. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Proměňte svůj obyčejný sporák na grill a připravujte si chutné grilované pokrmy po celý rok. S grilovacími pánvičkami a plotýnkami značky LAVA METAL si připomeňte chuť léta.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Výška plotýnky je cm. Lze používat na všechny typy sporáků i ploten, včetně indukce.


Lze využít i jako zapékací mísu do trouby (bez podstavce). Kuchyňské vařiče skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sencor, Rommelsbacher, Orava a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky