čtvrtek 30. listopadu 2017

Isolit bravo jidelni listek

Naši zákazníci jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví elektrotechniky a ze segmentu přístrojů pro domácnost. Objednávky a odhlášení obědů je možné provádět prostřednictvím internetu na webové stránce strava. Možnost upřesnění objednávky obědů ráno do 7:hod.


Obědy na pondělí v běžném týdnu musí být objednány v. Vaříme od pondělí do pátku, výdej jídel je od 11:do 13:v naší firemní jídelně, Nabízíme možnost i dovozu obědů k Vám domů či do firmy. HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU 5-Beefbroth with meat, vermicil and vegetable 9. Menu s sebou: 200g Steak z vepřové krkovice naložený v uzeném pepři a bylinkách, hranolky, česnekový dip 20. PŘEDKRMY APPETIZERS VORSPEISEN. CHLÉB SE SÁDLEM A CIBULÍ. Get more information ×---Service + call price * This phone number available for min is not the recipient’s number but a n. Jablonské nábřeží 35Jablonné nad Orlicí.


TAPAS SNACK Grilované tygří krevety 3ks/ s pikantní asijskou omáčkou a mořskými řasy. Caesar Salad Original Chicken 225. Your email address will not be published. Required fields are marked *. Volba surovin s ohledem na jejich nejvyšší dostupnou kvalitu a originalitu původu.


Restaurace Stračena Pub – nejlepší steaky a burgery v Ostravě! Hotel BravoČeská Třebová. Jídelní lístek - Hotel Bravo - ubytování Česká Třebová. Zeleninová polévka Vegetable Soup Gemüsesuppe. Vývar ze směsi zeleniny a bylin.


Mix Vegetables cooked in Vegetable Flavour Stock with Herbs. Aktuální uživatel: neprihlášen Přihlásit Registrace. JIDELNI LISTEK restaurant. Vdtn nafaime poAzeni it prtjemnem a modetnun pwttredi nettawtace t hapacitou, cca 5C mut, Me Vdtn note ftucnyne naidne prip. Gourmet Wordpress šablona je ideální pro webové stránky Vaši restaurace, protože zahrnuje skvělé funkce jako je Jedální Lístek element, moderní design a integrovaný OpenTable modul.


In our authentic Lebanese restaurant EL EMIR you have the special opportunity to taste the finest Lebanese cuisine with more than items of MEZZA, a variety of fresh fish and wide range of other delicious specialities. Media in category Food menus The following 1files are in this category, out of 1total.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky